Nicușoare, Nicușoare, cine te-a făcut om mare?

Rebel, baiatu’ asta al lu’ PNL, consilieru’ lu peste… Instiga la nerespectarea legii. Adicatelea, dupa mintea lui, pe principiul “n-ati inteles nimic din alegerile europarlamentare”, daca peneleu’ a prins oarece cheag (e adevarat ca nu si in judetul Giurgiu), cum domn’e sa respectam o Lege? Chiar trebuie?
Despre ce e vorba… Vineri, 28 iunie, in plenul sedintei CJ, vocalul consilier liberal – sef al consilierilor PNL – si-a dat (de cateva ori) cu stangul in dreptul.
Mai intai, nervos ca nu intelege nimic din discutiile oamenilor mari, vis a vis de efectele OG 114 asupra proiectelor in derulare, Nicusor Iacob s-a ridicat in cele doua picioare din spate si a grait: “Adica noi, Consiliul Judetean, trebuie sa respectam aceasta ordonanta?”
Da, mai Nicusoare, trebuie… Ca n-oi avea tu doua randuri de cojones; unul de la mama natura si celalalt primit de la Marin Anton, care te-a facut cine esti.
Acuma, ne intrebam si noi ca plebeii, daca a intrat sub masa (de rusine) vreun consilier judetean liberal?
Sau daca a rosit vreunul dintre colegii din falanga dura a liberalilor: Danciu, Dumitru, etc…
Nu am vazut sa se delimiteze vreun penelist de elucubratiile jenante ale lui Nicusor si nu indraznesc sa cred ca vreun liberal (din astia de acuma, de rit nou) sa ceara demisia lui Nicusor Iacob din CJ.
I.D.