Publicat : mie, mai 30th, 2018

Nimeni nu e profet in… tara lui – Razvan Cuc, laudat de fostii parteneri

Dupa presedintele CJ Bacau, Sorin Brasoveanu, si presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, ii multumeste intr-o postare pe contul personal de facebook (30 mai, 2018), deputatului giurgiuvean, Razvan Cuc, fost ministru al transporturilor:
”Ne îndeplinim încă o promisiune făcută nemțenilor în urma vizitei fostului ministru al transporturilor, Răzvan Cuc, în Neamț, de la finalul anului trecut.
Lucrarea de reabilitare a celor 23 de kilometri de drum de pe DN 15 D, care asigură legătura între județele Neamț și Vaslui, va fi finalizată în maximum două săptămâni. Lucrarea constă în refacerea covorului asfaltic, realizarea marcajelor și a elementelor de siguranță, astfel încât acest tronson de drum să îndeplinească toate condițiile unui drum sigur, modern, european.
Mi-am asumat ca una dintre priorități ale acestui mandat infrastructura rutieră și mă țin de cuvânt! Nemțenii și cei care vor călători la Neamț vor avea drumuri sigure, drumuri reabilitate, îndiferent că vorbim de cele comunale, județene sau de cele naționale care îl traversează.”

Despre autor

-