Noruț Stănișteanu: “Am votat pentru dezvoltarea județului!”

Candidatul PRO România pentru președinția Consiliului Județean, Noruț Stănișteanu a votat în această seară, după ce toată ziua a coordonat situația în mai multe localități din nordul județului.
La ieșirea din secția de votare, liderul PRO România a declarat că a votat pentru dezvoltarea economică a județului, precizand că este pentru prima dată în ultimii 28 de ani, când o formațiune politică vine cu un program coerent de dezvoltare a județului.
“Am votat pentru dezvoltarea județului Giurgiu, în primul rand dezvoltare economică, dar și socială, culturală, turism, etc.
In opinia mea, în cei 28 de ani de la primele alegeri pentru Consiliile Județene, nimeni nu a venit cu un program real de dezvoltate a județului. Suntem primii care facem acest lucru și sper ca cetățenii să vadă și să ne acorde votul.
In ce privește prezența la vot, mi se pare destul de bună, in condițiile în care se preconiza un absenteism major, din cauza situației pandemice.
Vin în acest moment din nordul județului și am văzut că s-au format cozi în mai multe localități la secțiile de votare”.