Oda Unicului

Oda Unicului
Oda Unicului

Conferinta de presa de la PSD Giurgiu, sustinuta saptamana trecuta de Niculae Badalau, presedintele interimar al organizatiei judetene a social democratilor a fost o… oda adusa unicului Lucian Iliescu.
Niculae Badalau, mai intelept (asa a declarat domnia sa despre el insusi) ca in urma cu patru ani, a apreciat conlucrarea din sanul USL Giurgiu ca fiind fara fisuri…
„Vom merge la alegerile locale alaturi de PNL Giurgiu. La Consiliul Judetean si la primaria municipiului vom avea candidat unic (de la PNL – N.R.), iar la comunepe liste separate sau comune, in functie de cum vom stabili listele.
Sigur ca la municipiu vom merge cu domnul Lucian Iliescu… daca de trei mandate, electoratul spune ca e cel mai bun, nu ne putem impotrivi. Este necesar ca domnul Iliescu sa mai castige inca un mandat, pentru a termina proiectele incepute. Electoratul dur din PSD trebuie sa aiba maturitatea si sa gandeasca votul in favoarea giurgiuvenilor..
Uitati-va si dumneavoastra ca niciun partid nu gaseste un candidat mai bun ca domnul Iliescu. El este singura persoana care poate multumi pe toata lumea”.
Liderul PSD Giurgiu a mai apreciat ca atacurile din campaniile trecute (si din partea PSD, si din partea PNL) au fost nelalocul lor…
„Si noi si PNL am sarit calul cu declaratiile, insa acum cred ca am devenit mai maturi, mai intelepti, si trebuie sa ne unim eforturile pentru a scapa de guvernarea portocalie”.
Pe de o parte intelegem perfect faptul ca Badalau este acum intr-o alianta si ca trebuie sa joace dupa regulile acesteia. Ne intrebam totusi, daca aceasta declaratie ar mai fi fost valabila dupa intalnirea USL (care a avut loc la cateva ore dupa conferinta de presa). Intalnire in cadrul careia, pesedistii au fost, efectiv, presul pe care si-a sters bocancii Lucian Iliescu.

Un comentariu

  1. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Many thanks!

Comentariile sunt inchise