Omul cu aluzia… si cu deziluzia

print screenIn urma unui articol publicat pe editia online a publicatiei Opinia giurgiuveanului a avut parte de un comentariu mai mult decat ciudat. Este vorba despre articolul “Una au votat consilierii liberali in CJ, alta spune presedintele lor. Cine face de fapt jocurile in PNL Giurgiu?” (http://opiniagiurgiu.ro/politica/stirea-zilei/una-au-votat-consilierii-liberali-in-cj-alta-spune-presedintele-lor-cine-face-de-fapt-jocurile-in-pnl-giurgiu/) . Pe un site de socializare pe care articolul a fost distribuit ne-a atras atentia un comentariu. Respectivul domn (cel putin asa reiese dupa nume si prenume) incearca sa ne spuna ca, dupa cum ar fi citit domnia sa articolul, autorul ar face oarece aluzii (neinspirate) la adresa domniei sale. Astfel ca, tam-nesam, personajul in cauza ne spune cu cine a vorbit la telefon si care este parerea domniei sale despre trecerea Zonei Libere de la CL la CJ.
Nu este de ajuns, domnul in cauza si-ar dori ca ceea ce a postat sa fie considerat un… drept la replica. Ii facem pe plac, desi numele domniei sale nu aparea in articol. In ceea ce priveste functia invocata in scriitura, facem o precizare: in PNL Giurgiu sunt cel putin 20 de vicepresedinti. Evident, cu expertiza si professionalism.
Iata mai jos comentariul ce trebuie tratat ca un drept la replica. Fara alte comentarii.
“Domn’ Diaconescu, vad ca pana decideti in tabara evoluati, castigati timp impovizand. Va anunt, pe dv. dar mai degraba pe cei interesati ca am avut doar trei discutii pe acest subiect, toate telefonice, cu d-na Mihut si dl. Velicu. Amandorura le-am impartasit convingerea mea ca Zona Libera trebuie sa ramana la municipiu, cel putin pana cand un studiu efectuat de un consultant specializat va prezenta argumente imcontestabile, legate de atragerea finantarilor europene si cresterea substantiala a locurilor de munca nou create.
Poate considerati ca aceasta explicatie se incadreaza in categoria dreptului la replica si publicati punctul meu de cedere, daca tot insistati sa faceti aluzii neinspirate la adresa mea.”
N.R. In conferinta de presa din 10 august 2016, presedintele Consiliului Judetean, Marian Mina, raspunzand la intrebarile unor jurnalisti a precizat ca inainte de sedinta extraordinara a CJ a vorbit cu trei consilieri judeteni PNL, spunand si doua nume: Georgeta Mihut si Florian Velicu. Pura coincidenta sau… deziluzie?

4 comentarii

 1. Dle. Gigi Stefan, daca am interpretat eu gresit articolul de mai sus, imi cer scuze.

  In cazul de fata nu m-ati dezamagit, dimpotriva. Ma bucur ca in politica giurgiuveana exista si oameni inteligenti. Ne-am cam saturat de toti „dezacordatii” care isi dau aere de intelectuali.

  Cu stima,

 2. Draga Manuko,
  Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu eu am scris comentariul si nici nu este scris de altcineva in numele meu. Stiu ca se pronunta amandurora, dar mai stii si tu ca in general nu fac greseli gramaticale.
  O zi buna,
  Gigi Stefan

 3. Dle. Gigi Stefan, corect este „amandurora” si nu „amandorura”. In rest, va sustin ca-s inca la PNL iar dvs. inca Presedintele meu. 🙂

  Cu stima,

Comentariile sunt inchise