Opinia Giurgiu a avut dreptate! Felicitari domnule Gheorghe Stefan!

Ghe. StefanIn editia online a ziarului “Opinia giurgiuveanului” de marti, 15 martie a aparut articolul/pamflet “Zece mii de euro pentru… descurajare” (http://opiniagiurgiu.ro/politica/zece-mii-de-euro-pentru-descurajare/), articol in care era descries modul in care liberalii de la municipiu isi “construiesc” lista de consilieri locali pentru alegerile locale. In material spuneam ca in una din sedintele Biroului Politic Municipal PNL, la care au participat atat presedintele (si candidatul PNL pentru Primaria Giurgiu) Florian Nicolae, cat si copresedintele PNL Giurgiu Dumitru Beianu s-a propus ca cei care vor sa fie inclusi pe lista de consilieri locali “sa cotizeze” cu cate 10.000 de euro.
Dupa aparitia articolului, pe langa multele comentarii ale postacilor cu conturi false cu care ne-am obisnuit, pe site-ul ziarului, la articolul amintit a fost postat si comentariul celuilalt copresedinte PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan, care a folosit cuvinte grele la adresa autorului articolului:
“Stimate domnule Diaconescu, cu tot respectul dar cu acest articol ati reusit sa va descalificati total ca un jurnalist care se gandeste la cititorii sai. Asemenea aberatii nu cred ca pot fi crezute de o minte normala. Este prea mult, va rog sa nu intrati in penibil si derizoriu. Din punctul meu de vedere ar trebui ca cei incriminati sa va actioneze in instanta. Este prea mult, omeneste este prea mult, exagerati si in egala masura va discreditati. Pentru ce? Pentru doi arginti? Daca va respectati cititorii, va rog frumos sa redeveniti omul Gim Diaconescu pe care-l stiu eu!
Cu deosebit respect,
Gheorghe Stefan”.
Astazi (17.03.2016), acelasi Gheorghe Stefan a revenit cu un nou comentariu, care pune in cu totul alta lumina atat articolul, dar mai ales caracterul omului Gheorghe Stefan:
“Stimate domnule Diaconescu,
pentru ca sunt un om care iubeste si respecta adevarul va rog sa-mi permite-ti sa-mi cer scuze public pentru comentariul anterior intrucat m-a indiganat atat de tare articolul dumneavoastra si prin urmare m-am documentat pertinent si serios in legatura cu cele sesizate in articolul dumneavoastra.
Prin urmare, in urma cercetarilor pe care le-am facut am realizat ca partial aveti dreptate, intrucat in una din sedintele organizatiei municipale un coleg a facut o propunere in sensul celor descrise de dumneavoastra, propunere cu care eu sunt in total si profund dezacord.
Cu speranta ca scuzele mele publice sunt intelese in sensul interesului public, va multumesc.
Cu respect,
Gheorghe Stefan”.
Fara sa parem malitiosi, ne bucuram sa constatam ca am avut dreptate. De asemenea il felicitam sincer pe copresedintele PNL Gheorghe Stefan pentru pozitia corecta pe care a avut-o. Daca PNL Giurgiu ar fi avut mai multi astfel de oameni, suntem convinsi ca parcursul partidului ar fi avut cu totul alta evolutie.
N.R. Invitam si postacii (cu si fara adrese false) sa isi retraga comentariile de pe retelele de socializare, cel putin de la acest articol, recunoscand astfel ca oamenii pe care “ii omagiaza” nu merita atata efort.

3 comentarii

  1. Daca sa cerut 10000 de euro,imaginati-va ce interese sunt la primaria Gr.Acesti 10000 de euro sunt cu mult peste bani care ii castiga un consilier local in cei 4 ani de mandat.Asa ca nu ne mai mira nimica din partea lor.Inca odata Pnl Gr lasa de dorit cu oamenii pe care vrea sa-i propuna ptr functia de consilier.Acei sacali nu isi fac probleme ca pierd 10000 de euro ptr ca odata pusi pe fcti isi vor scoate inzecit bani din bugetul public.

  2. DL STEFAN SE STIA FOARTE BINE ACEST ADEVAR ( SUMA PTR CANDIDATURA) LA FIECARE CAMPANIE ELECTORALA SE COTIZEAZA IAR BEIANU DUMITRU NU ESTE STRAIN DELOC DE ACEST LUCRU

  3. Domnule Diaconescu,
    Pentru buna si corecta dumneavoastra informare va aduc la cunostinta ca in urma documentarii mele, colegii mei Dumitru Beianu si Nicolae Florian nu au nici-o legatura cu vehicularea vreunei sume pt candidatura la un post de consilier. Culmea face ca propunerea vine tocmai din partea unui fost consilier care cu siguranta ca nu a citit noua lege privitoare la alegeri. PNL Giurgiu apreciaza si promoveaza meritocratia si nu contributiile financiare.
    Cu respect,
    Gh. Stefan

Comentariile sunt inchise