Opoziția refuză să semneze Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor – ce spune secretarul general al PSD, Mihai Fifor

PSD a propus partidelor din opozitie un Pact Național pentru Bunăstarea Românilor, prin care se propune să fie garantate salariile și pensiile, indiferent de cine va veni la guvernare.
Viorica Dăncilă a fost prima care a semnat acest pact si le-a cerut liderilor partidelor politice parlamentare sa faca acelasi lucru.Evident ca politicienii din opozitie au luat in ras acest demers, considerandu-l o “schema de campanie electorala”.
Dupa refuzul opozitiei de a semna acest pact, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat că partidele din opoziție, care au refuat să semneze Pactul propus de Viorica Dăncilă, au luat această decizie pentru că se pregătesc de tăieri, odată ce ajung la guvernare.
“Iohannis, Băsescu, Barna, PNL, PMP și USR au spus fie că pactul nu e bun, fie nu l-au luat în serios, ca și cum veniturile și taxele românilor nu ar fi ceva serios… Nu vor să-l semneze, confirmând astfel ceea ce noi spunem de multă vreme: dacă vin ei la guvernare, gata cu majorările de pensii și salarii, gata cu impozitul de 1% pentru microîntreprinderi, gata cu taxele mici pe activități independente, gata cu finanțarea unor noi afaceri prin Programul „Start-up Nation”! Gata!
Dacă vin ei la guvernare, vom reintra în epoca întunecată a austerității!
Ca să știți ce votați pe 10 și pe 24 noiembrie!”, a scris Mihai Fifor pe o retea de socializare.