Publicat : vin, feb. 2nd, 2018

Oracolul din Crevedia face o noua previziune: Aurelia Dobre in functia de presedinte al Consiliului Judetean

Dobre - DancilaLiberalul Ionel Dinu, supranumit de presa “Oracolul din Crevedia” este cunoscut ca un generator de stiri “bomba” care, de cele mai multe ori se dovedesc a fi si adevarate.
In calitate de vicepresedinte al PNL Giurgiu, Ionel Dinu a participat pe 2 februarie la o conferinta de presa in cadrul careia a facut declaratii picante (asa cum ne-a obisnuit).
Desi a trecut repede peste declaratia care da si titlul acestei stiri, nu am rezistat tentatiei de a solicita amanunte…
“Ascultati ce va spun: doamna Aurelia Dobre (vicepresedinte OFSD si consilier judetean PSD – N.R.) va fi viitorul prefect al judetului, pe relatia cu premierul Viorica Dancila!” (La scurt timp, Ionel Dinu s-a rectificat si a inlocuit functia de prefect cu cea de presedinte al Consiliului Judetean – N.R.).
Contactata telefonic de redactorii nostri, doamna Aurelia Dobre s-a aratat neplacut surprinsa de declaratia lui Ionel Dinu…
“Ionel Dinu este liberal, iar liberalii nu fac altceva decat incercari anemice de dezbinare si destabilizare a echipei de la PSD. Nu exista niciun astfel de scenariu, iar Ionel Dinu ar face bine sa isi vada de problemele din organizatia liberala…”, a declarat Aurelia Dobre.

Despre autor

-