Organizatia de femei a PNL Giurgiu are o noua structura de conducere – COMUNICAT DE PRESA

sediu-pnl-giurgiuSambata, 21 Octombrie 2017, Organizatia Femeilor Liberale si-a ales structura de conducere.
Safeta a fost predata de catre doamna Neagu Cristiana Daniela pentru candidata la functia de Presedinte OFL Giurgiu, Danciu Dana Andreea.
La acest eveniment au participat 128 de doamne din intreg judetul si invitate de onoare, doamna Constantinescu Lidia- Presedinte OFL Bucuresti si doamna Duminica Stefania-Secretar General OFL.
Felicitam pe aceasta cale toate doamnele inscrise in competitie dar care nu au intrunit numarul de voturi, dar si pe cele care formeaza urmatoarea structura:
1. PRESEDINTE – DANA ANDREEA DANCIU
2. Prim-vicepresedinte – ELENA MARIN
3. Prim-vicepresedinte – CONSTANTINA MUNTEAN
4. Vicepreşedinte – NICOLETA CIOBANICA
5. Vicepreşedinte – DANIELA TAGA
6. Vicepreşedinte – LUCICA MIHAELA MOLDOVEANU
7. Vicepreşedinte – MIHAELA MARINELA BURCESCU
8. Vicepreşedinte – CAMELIA SACHETI
9. Vicepreşedinte – FLORICA MARICA
10. Vicepreşedinte – MARIOARA TONE
11. Vicepreşedinte – LAURA STEFAN
12. Vicepreşedinte – LILIANA TIGANILA
13. Vicepreşedinte – IOANA TANASE
14. Presedinte Comisia Judeteana de Regulament si Statut (CJRS) – MARIANA TOGOE
15. Presedinte Curtea Judeteana de Arbitraj (CJA) – ELENA OPREApnl femeiPartidul National Liberal a intrat intr-un amplu proces de reorganizare bazat pe esenta spiritului democratic, votul.
Organizatia Femeilor Liberale Filiala Giurgiu si-a propus sa devina un prieten al actiunilor sociale cu impact asupra vietii de zi cu zi a giurgiuvenilor.
Cu o echipa formata din femei puternice, OFL Giurgiu va deveni nu doar o structura liberala puternica ci o structura care va sprijini in mod real femeile liberale spre a-si atinge obiectivele politice si sociale.
OFL Giurgiu multumeste tuturor doamnelor care sambata si-au lasat treburile casnice pentru a fi alaturi de PNL si multumeste domnilor liberali care au adresat cuvinte frumoase pline de insemnatate.
Pentru OFL Giurgiu greul abia acum incepe, este mult de munca si noi femeile suntem pregatite pentru a ne dedica actiunilor politice.