Organizatia municipala ALDE Giurgiu a fost dizolvata!

Intr-o recenta conferinta de presa, vicepresedintele ALDE Giurgiu, Alexandru Vladu, a anuntat faptul ca organizatia municipala a filialei a fost dizolvata de catre conducerea partidului si s-a creat o comisie care sa analizeze rezultatele de la alegerile europarlamtare si care sa reorganizeze structurile din municipiu.
„Dupa analiza rezultatelor la alegerile europarlamentare, conducerea partidului a hotarat dizolvarea organizatiei municipale. In acest context s-a format o comisie din care fac parte persoane din conducerea partidului, printre care presedintele partidului, Toma Petcu, consilierii municipali, etc., care au rolul de a reorganiza structurile partidului din municipiu, astfel incat acestea sa fie mult mai flexibile si cu reactii mai rapide”.
Chiar daca pe judet, ALDE Giurgiu a avut un scor bun – 13%, pe municipiu scorul la europarlamentare a fost mult mai mic decat la alegerile locale din 2016, acesta fiind un motiv serios de reorganizare…
Iar daca punem in calcul si faptul ca organizatia judeteana de femei a ramas fara presedinte si ca alegerile vor avea loc dupa scrutinul de la prezidentiale, avem dimensiunea „reconstruirii” ALDE Giurgiu.