Patru candidati pentru sefia CN APDF Giurgiu

Patru candidati pentru sefia CN APDF Giurgiu
Patru candidati pentru sefia CN APDF Giurgiu

Ziua de 18 ianuarie a fost data limita la care au putut fi depuse dosarele pentru ocuparea postului de director general la Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Fluviale (CN APDF) Giurgiu.

Desi intr-o conferinta de presa, senatorul Lucian Iliescu il anunta ca si candidat si potential director, pe Gheorghe Spoiala, lucrurile nu stau chiar asa.

Pentru ocuparea postului de director general au fost depuse doar patru dosare: Cristian matei (actualul director general al companiei), Cristian Nemtescu (fost director general), Silviu Munteanu (alt fost director al APDF Giurgiu) si Marcel Burducea  – din Turnu Severin.

Urmatorul pas este ca o comisie de la Ministerul Transporturilor sa accepte „calificarile pentru concurs, iar cei acceptati vor sustine un concurs pentru ocuparea acestui ravnit fotoliu.

Ne permitem sa facem cateva aprecieri la adresa candidatilor:

Cristian Nemtescu – un tehnician mediocru, traseist politic (PDL – PNL), tradator cu state in consiliul local, marginalizat si de colegi dar si de sefii politici, care a castigat increderea imparatului Iliescu prin actele sale de tradare in CL, are pe deasupra si rezultate slabe ca fost director general al AQPDF. Este cunoscut faptul, conform bilantului CN APDF SA, ca sub conducerea lui Nemtescu, societatea  a avut rezultate dezastruoase. Mai mult de atat, procesul in care a intrat compania, dupa ce Nemtescu l-a dat afara pe directorul adjunct Dan Ofiteru, a adus pierderi de peste un miliard pentru companie, bani pierduti pe procese, dar si pe sumele pe care compania trebuie sa le plateasca lui Ofiteru, care a castigat toate procesele.

Silviu Munteanu – un personaj inteligent, dar fara vana necesara conducerii unei companii de anvergura…

Marcel Burducea – o persoana necunoscuta pentru giurgiuveni, prtobabil un „iepuras” al unuia dintre cei numiti mai sus.

Cristian Matei – numit recent director general al CN APDF SA Giurgiu – s-a adaptat din mers problemelor companiei, dar si in colectivul restrans al acesteia. Atuul lui: tineretea si capacitatea de integrare si de a face fata situatiilor neprevazute…

In cateva saptamani vom vedea care va fi noul sef al CN APDF SA Giurgiu.

In ce priveste capacitatea de a face fata examenelor la care vor fi supusi, asta – cel mai probabil – va depinde de cine are mai multa sustinere la ministerul de resort…

3 comentarii

  1. situatia generala in orasul asta… unii mor de foame si altii mor de ciuda… sunteti toti o apa si un pamant, iar noi, majoritatea populatiei ne am saturat de voi k de mere acre!

  2. Mai baieti, voi nu stiati ca doar vedetele sunt barfite!? In primul rand sunteti intr o grava eroare cu datele publicate in acest articol, dar cum voi ati ales sa va faceti de ras, nu o a va dau eu raspunsul. In al doilea rand, cand vulpea nu ajunge la struguri, zice k sunt acri. Mai bn ati publica lucruri de interes local, si nu raca voastra personala. Se vede ca nu prea aveti chestii de facut pe acasa din moment ce va ocupati timpul cu astfel de nimicuri. Hai, acum lasati lucrurile astea pt oamenii mari, k voi mai aveti pana va maturizati. V am pupat

Comentariile sunt inchise