PDL-ul a spart gheata – si-a depus listele complete la BEJ

PDL Giurgiu este primul partid politic, care si-a depus listele de candidati complete la Biroul Electoral Judetean, pe ARD (Alianta Romania Dreapta).

In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc dupa consumarea evenimentului, Bogdan Cantaragiu, presedintele PDL Giurgiu, impreuna cu ceilalti candidati pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, a sustinut o conferinta de presa… de prezentare a celor sase candidati – patru pentru Camera Deputatilor si doi pentru Senat.

Iata care sunt candidatii PDL, care vor candida sub sigla ARD:

Colegiul I, Camera Deputatilor – Cristian Teodor, secretarul general al organizatiei municipale PDL Giurgiu, membru cu vechime in organizatia municipala Bucuresti a PDL;

Colegiul II, Camera Deputatilor – Barbu Vasile Mihai, primarul comunei Daia;

Colegiul III, Camera Deputatilor – Bogdan Cantaragiu;

Colegiul IV, Camera Deputatilor – Ioana Toma, directorul fabricii „Mandy” din Popesti Leordeni;

Colegiul I, Senat (Colegiul I si II Camera Deputatilor) – Mihai Neagu, presedintele organizatiei municipale PDL Giurgiu;

Colegiul II, Senat (Colegiile III si IV Camera Deputatilor) – Daniel Fita, fost subprefect de Giurgiu.

„Este o echipa tanara (cel mai in varsta are 48 de ani), cu care vom ataca alegerile parlamentare la nivel de judet”, a spus Bogdan Cantaragiu.

Targetul pe care si l-au

PDL-ul a spart gheata - si-a depus listele complete la BEJ
PDL-ul a spart gheata - si-a depus listele complete la BEJ

impus cei din staff-ul PDL Giurgiu este castigarea unui post de senator si a doua mandate de deputati…

„Asa ne dorim in acest moment, dupa o prima evaluare a situatiei. Insa ramane o variabila – aceea a contracandidatilor, care inca nu sunt <<batuti in cuie>>” a precizat Cantaragiu.