Pentru cine (nu) sunt valabile regulile de circulatie?

NFC parcareSunt convins ca dupa aparitia acestei fotografii o sa fiu acuzat de toate relele din lume, inclusiv de… trucaj foto. Imi asum riscurile si public fotografia pe care ne-a trimis-o un cititor, cu intrebarea atasata: „Pentru cine sunt valabile regulile de circulatie?”

Mi-am permis ca in titlu sa adaug un cuvant care poate schimba doar modul de abordare. Nu si cel de parcare.

Sigur ca nu stim daca in autoturism se afla si deputatul Nicolae Florian, sau era vreunul din soferi. Cert este ca „Dusterul” deputatului se afla  parcat pe trotuar, la doar doi/trei metri de trecerea de pietoni si de semafor.

Nu incriminam pe nimeni, doar constatam si publicam o fotografie de la un giurgiuvean. Concluziile le trage fiecare, dupa simpatii sau… carnetul de partid.

Poate ca domnul deputat a parcat masina in acest mod, doar pentru a se da jos in graba si cu dorinta sincera de a sta de vorba cu giurgiuvenii care au nevoie sa fie sprijiniti si ajutati si care i-au facut semn sa opreasca.

Sunt o mie si unul de motive pentru care ar fi putut sa parcheze in acest mod. Intrebarea este: indiferent de motiv, avea voie? Sau avea dreptul…

Ion Diaconescu

6 comentarii

 1. Tovarasi,

  azi-noapte la ora 2, umblam de nebun pe strazi sa caut politia locala. Motivul: Voiam sa fac o reclamatie cu privire la deranjarea linistii publice.

  N-aveam nr de tel.si nici pe ei nu i-am gasit pe strada (pe militieni).

  Stimabilii cetateni, (majoritatea asistati social) care locuiesc pe str. Grivitei, au avut un soi de botez sau ceva asa…..

  Ce om normal la „mansarda” le da autorizatie de dezmat pe domeniul public ? Sau, ce om normal la cap nu le inchide „taraba” + amenda „barosana” ? ( ca sa ma exprim in trend……

  1. In zona ANL-urilor de la Steaua Dunarii era calvar, nu s-a putut dormii.

  2. Tiganii daca erau asa smecheri cum se cred, faceau dracu’ botezu’ la un local deosebit. Nu pe strada ca si stramosii lor…..

  3. Suntem in 2015 spre 2016, e pacat sa acceptati toate rahaturile pentru cateva zeci de voturi in plus.

  4. Legatura articolului cu postarea mea e simpla: Floricel, daca a fost el, n-a facut nimic prin comparatie cu ceea ce traim zilnic in Gr.

  Votati asul de trefla ! 🙁

 2. Se vede clar că sunteți pe urmele d-lui Florian. Decât să vă pieredeți timpul mai bine faceți un contract de colaborare cu oamenii defavorizați ai orașului, care știu permanent unde se află mașina deputatului, așa mai câștigă și ei un ban și nu vor mai fi nevoiți să-i facă semn să oprească de câte ori îl văd, pentru a-I ajuta. Dacă ar fi mai multe locuri de parcare în oraș ar ști și edilul acestuia problemele cu care se confruntă populația sau el este prea corect și neavand unde parca nici ca-l interesează. MARE RISC va-ti asumat d-le Ionescu cand ați publicat această fotografie. Pentru cine sunt valabile regulile UMANE? Pentru voi în niciun caz. Acest așa zis ”cititor” nu a încălcat cumva regulile de circulatie facând fotografia în timp ce se afla în trafic? RUȘINE…

 3. Bravo domnu ziarist, câtă grijă pentru corectitudine. Dar de ce doar acest caz, pe trotuarele de pe lângă școli nu ai văzut cine parchează, sau du-te în centru unde parchează șmecherii la cafemmele și fă-le poze dacă ai tupeu și te-a apucat spiritul civic. Ori te ții numai după Floricel?

Comentariile sunt inchise