PNL Giurgiu – start in campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis

Sambata, 10 august, organizatia PNL Giurgiu a dat startul strangerii de semnaturi pentru candidatura la presedintie a lui Klaus Iohannis.Liberalii s-au mobilizat la sediul partidului si au plecat in grup pana la cortul amenajat in centrul municipiului.
Presedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu a fost cel care a dat startul campaniei, semnand primul tabelul. A urmat Marian Maroiu – presedintele organizatiei municipale, deputatul Andrei Alexandru, presedintele TNL – Adrian Chiran, consilierul judetean Georgeta Mihut si ceilalti membri PNL, dar si cetatenii care au trecut intamplator prin zona.
“Astazi, PNL a demarat campania de stranger de semnaturi pentru un nou mandate al presedintelui Klaus Iohannis. Organizatia noastra si-a propus sa stranga un numar de semnaturi care sa fie cel putin egal cu numarul de voturi obtinut de PNL Giurgiu la alegerile europarlamentare – adica peste 25.000 de semnaturi.
La nivel national, PNL si-a propus sa adune peste 2,5 milioane de semnaturi. Noi, liberalii am ales aceasta zi pentru startul acestei campanii, ca fiind o zi simbolica, o zi care sa reprezinte pentru romani, momentul schimbarii definitive a unui regim care, din pacate, pentru Romania si pentru romani a fost un esec total din toate punctele de vedere”, a precizat dan Motreanu.
La randul sau, presedintele organizatiei municipal PNL Giurgiu, Marian Maroiu a declarat ca targetul de 5.000 de semnaturi pentru municipiul Giurgiu este usor de atins, ba chiar va fi depasit…
“Eu cred ca vom strange mai mult de 5.000 de semnaturi. Din sondajele noastre reiese clar ca giurgiuvenii au o optiune clara la presedintia tarii: Klaus Iohannis.
Noi credem in Klaus Iohannis, este omul care de cinci ani lupta singur impotriva mafiei pesediste si este singurul care poate garanta drumul nostru catre Europa, catre structurile euroatlantice si catre democratie”, a precizat si Marian Maroiu.