PNL renunta la demisii, dar intra in greva parlamentara

PNL renunta la demisii, dar intra in greva parlamentara
PNL renunta la demisii, dar intra in greva parlamentara

Dupa ce Crin Antonescu s-a zbarlit la parlamentarii PNL sa isi depuna demisiile, iar acestia i-au dat cu flit, politicianul de carton (asfaltat cu poleiala de liberal) se alatura initiativei PSD privind greva parlamentara. Parlamentarii celor doua formatiuni de opozitie urmeaza sa nu mai participe la lucrarile Legislativului decat in cazuri exceptionale, cum ar fi votul asupra unei eventuale motiuni de cenzura… Opozitia incearca astfel, sa blocheze lucrarile Parlamentului in incercarea de a forta organizarea alegerilor anticipate.
Oricum, Crin Antonescu s-a facut de bacanie cu „initiativa” demisiei parlamentarilor, despre care acum nu mai aminteste nimic. Doar cativa liberali cu coloana vertebrala au dat curs „initiativei” lipoveanului. Unul dintre ei este senatorul de Giurgiu, Vasile Mustatea…
„Am optat pana la urma, dupa ce am analizat toate conditiile, si vom discuta acum la reuniunea USL pentru o renuntare la activitatile Parlamentului, dar nu la o retragere din Parlament. Vom continua sa activam ca parlamentari in teritoriu”, a declarat liderul PNL Crin Antonescu. Boicotul opozitiei „incepe in acest moment si se va incheia cand vom avea un nou Parlament”.
In urma cu o saptamana, presedintele PNL, Crin Antonescu a propus in sedinta USL demisia in masa a parlamentarilor Opozitiei, asigurandu-l pe Ponta ca liberalii sunt dispusi sa demisioneze pana la ultimul. Oferta a fost respinsa de liderii PSD, acestia optand pe o varianta de greva generala a parlamentarilor USL, cel putin asa sustin surse din interiorul Uniunii Social Liberale.