Prefecta de Giurgiu a calcat pe bec… in Ierusalim? (O scrisoare… primita – actul II)

anton 1Se pare ca Nina Carmen Crisu, prefect de Giurgiu are “dujmani” fara numar in institutia pe care o pastoreste si in partidul la umbra caruia s-a aciuat – PSD. Altfel nu “ezista nicio esplicatie” cu privire la o tidula scrisa caligrafic cu… pixul rosu si trimisa catre dusmanul de clasa al doamnei cu pricina, Marin Anton.
In scrisorica de care povestim este descris cu lux de amanunte modul in care doamna prefect a plecat in luna martie 2017 intr-o excursie in Orasul Sfant – Ierusalim, nerespectand prevederi ale Legii 340/2004, art. 15…scrisoare“A parasit tara fara sa faca raport de plecare catre M.A.I., fara sa aiba acordul acestui for. Domnia sa avea aceasta obligatie, sa informeze M.A.I despre faptul ca paraseste judetul sau tara… Conform Legii amintite, trebuia deja destituita din functie pentru aceasta incalcare a normelor legale.
In scrisoarea pe care am primit-o, la care este adaugata si aceasta fotografie din timpul excursiei, se spune ca doamna prefect a cerut concediu de odihna, dar din cauza faptului ca nu avea in functie un subprefect la perioada respectiva, aceasta cerere nu i-a fost aprobata. Ce s-a gandit? Sa intre in concediu medical si sa plece in Ierusalim… Aceasta scrisoare, impreuna cu fotografia mi-a fost data de oameni din PSD, satui de aceste abuzuri ale prefectei”, a declarat Marin Anton.ierusalimLiderul liberalilor giurgiuveni a precizat ca lucrurile nu vor ramane asa, ca va face o adresa la Institutia prefectului din Giurgiu pentru lamuriri, iar in paralel va face o sesizare si la ministrul M.A.I – Carmen Dan care, spune Anton, ar sti deja despre „matrapazlacurile pe care le face prefecta de Giurgiu”.