Prefectul de Giurgiu primeste sfaturi si sugestii de la useri

Recenta declaratie a prefectului de Giurgiu, Carmen Nina Crisu, care la intalnirea cu directorii de scoli a promis ca va face vizite (incognito?) la scolile din judet si va asista la orele de curs sa stabileasca vinovatii pentru rezultatele slabe la examenele nationale, nu a ramas fara ecou.
Va redam mai jos comentariul unui cetatean din judetul cu cele mai slabe rezultate pe tara, comentariu din care doamna Carmen Nina Crisu s-ar putea inspira in demersurile domniei sale.
Acelasi comentariu este valabil si pentru doamna din varful invatamantului giurgiuvean, cea care, din pozitia inalta in care a fost numita, poate rezolva mai usor problemele cu care se confrunta invatamantul, fara sa caute vinovati pentru rezultatele dezastruoase in curti straine…
“nu stiu cine este prefecta de Giurgiu, dar ii spun asa: cand intra la ore sa vada si manualele deosebit de deteriorate dupa care sunt nevoiti sa invete elevii, majoritatea editate in 2005. Sau sa intre prin scoli si sa vada cati pensionari sunt la catedra (din aia expirati de mult), cate toalete sunt in fundul curtii si cum sunt trimisi la catedra sa profeseze, dascali care au picat cu note de 2 si 3 examenul de titularizare (mai ales asta sa verifice). Dupa aceea, rog pe doamna sa prezinte si concluziile vizitelor in unitatile scolare” a comentat un user pe www.opiniagiurgiu .ro. (https://opiniagiurgiu.ro/editorial/prefectul-de-giurgiu-bobineaza-polivalenta-policalificarii/)

Un comentariu

  1. Pensionarii aia de la catedra sunt cei care tin inca invatamantul in tara asta. Vreti exemple? Aveti copii la scoala? Si ce mai vreti sa ziceti? Ca nu pot copiii sa invete ca sunt manualele vechi? Pai credeti ca copiii deschid manualele alea, vechi ori noi? Ia mai uitati-va si la parinti, si la cei 7 ani de acasa si la nivelul valorilor promovate de societate si mai ales de MASS-MEDIA. Nu va simtiti nici rusinat, nici vinovat?

Comentariile sunt inchise