Președinta OFL PNL Giurgiu riscă un dosar penal pentru atentat la siguranța participanților la trafic

Intr-o recentă conferință de presă, președintele CJ Giurgiu, Marian Mina a relatat o intamplare care, dacă este reală (și n-avem niciun motiv să credem ca nu este adevărată) este de o gravitate fără precedent…
Conform declaratiilor lui Marian Mina, in singura noapte in care a nins in judet, consiliera (PNL) cu jumatate de norma a prefectei (ALDE), pe nume Dana Andreea Danciu, ar fi sunat in toiul noptii pe un administrator al unei firme de deszapezire, incercand sa il convinga sa nu scoata utilajele pe drumurile judetene…“Vreau sa va aduc la cunostinta o intamplare care arata o nesimtire fara margini… In noaptea in care a nins in tot judetul Giurgiu, doamna consilier a doamnei prefect, o analfabeta cu patru clase, a plecat la ora doua noaptea pe drumurile judetene, a contactat telefonic un administrator de la o firma care se ocupa cu deszapezirea (firma se ocupa cu deszapezirea in zona de sud a judetuluiN.R.) si i-a cerut sa nu deszapezeasca drumurile judetene, pentru ca ea sa se poata lua de Mina.
Sunt ferm convins ca doamna prefect nu a stiut de acest lucru… I-am adus acest fapt la cunostinta si domnului Vasile Mustatea, insa ii cer public doamnei prefect sa ia masuri… Vreau sa stiu daca acea analfabeta are in fisa postului sa controleze drumurile judetene”, a declarat Marian Mina.
Seful CJ Giurgiu a mai spus ca niciodata in judetul Giurgiu, indiferent de ambitiile politice, indiferent de orgolii, nu s-a intamplat asa ceva. Nimeni nu si-a permis sa se duca sa vorbeasca cu un prestator sa nu deszapezeasca un drum judetean.
“Aceasta doamna a pus in pericol viata cetatenilor din judet si viata celor care tranzitau judetul Giurgiu.
Ce nu stie aceasta analfabeta este ca si doamna prefect raspundea in solidat cu mine, daca acest drum nu era deszapezit.
Nu se poate ca un consilier de prefect sa faca asa ceva; este o nesimtire fara margini, venita din partea unei analfabete fara studii superioare, care nu are ce cauta la Prefectura Giurgiu.
Vreau sa stiu si eu ce masuri va lua doamna prefect vis a vis de acest subiect,
Ma gandesc sa ii fac o plangere penala acestei consigliere, pentru atentat la siguranta participantilor la trafic”, a incheiat Marian Mina declaratia.