Presedintele PES activists Giurgiu: Demisia lui Victor Negrescu, un act de responsabilitate

Dupa demisia presedintelui PES activists Romania, Victor Negrescu, din functia de Ministru delegat al Afacerilor Europene, pe retelele de socializare si in anumite site-uri de presa locala din tara, au aparut mesaje de sustinere semnate de mai multi lideri judeteni de fiiliale PES activists.
Presedintele filialei PES activists Giurgiu, George Palalau, a declarat pentru “Opinia giurgiuveanului” ca a fost surprins de vestea demisiei lui Victor Negrescu, insa considera ca ministrul demisionar a avut motive serioase si intemeiate pentru acest gest, considerat de liderul PES activists de la Giurgiu ca fiind “un gest de onoare”:
“Am lucrat cu Victor Negrescu in diferite proiecte, pot spune ca suntem mai mult decat colegi in PES activists – suntem prieteni – si consider ca este un profesionist desavarsit.
Sunt convins ca demisia lui Victor Negrescu din Guvern nu este un gest al unui politician imatur – asa cum l-au caracterizat pripit unii colegi de Guvern – ci este mai degraba un act de responsabilitate.
Spun asta, pentru ca stiu ca Victor a parcurs toate etapele de pregatire pentru preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, si ca Romania se afla in graficul propus pentru acest demers.
Este regretabil insa, ca unul dintre cei mai valorosi oameni din Guvernul Romaniei, o persoana cu sustinere reala a liderilor europeni, a fost nevoit sa ia aceasta decizie”.