Primar nou, obiceiuri noi

Primar nou, obiceiuri noi
Primar nou, obiceiuri noi

La finalul sedintei de învestire a primarului si de constituire a noului Consiliu municipal, angajatii Primariei Giurgiu au oferit câte un buchet de flori, atât primarului nou ales – Nicolae Barbu – cât si fostului primar, Lucian Iliescu. Nicolae Barbu a surprins asistenta cu un gest plin de eleganta: a oferit buchetul de flori sotiei sale, Catalina Barbu, în semn de pretuire si de multumire pentru faptul ca a fost alaturi de el în toata aceasta perioada. „Va rog sa-mi dati voie sa ofer acest buchet de flori, sotiei mele”, a spus Nicolae Barbu.

Preluând „din mers” gestul, Lucian Iliescu a oferit la rândul sau buchetul, doamnei Lili Ganceva, prezenta la eveniment împreuna cu subprefectul de Ruse, Vesko Marinov.

3 comentarii

  1. am uitat sa intreb,barbosul de la antipa,fost viceprimar,inteleg ca e dereftor la apa service,pe ce criterii? am zis sa dai kurvetu’afara,sa sti ca ma refeream inclusiv la kurvele masculine gen preda,gen stan,fosila de la impozite si taxe si multi altii. inca nu ai de gind sa faci curatenie?te vor minca cu fulgi cu tot!

  2. barbule,scapa de kurvetul din primarie alminteri o sa-ti dea sotia sa maninci buchetu’pe post de furaj!ai grija!ps ma refeream la kurvetul loial imparatului.

Comentariile sunt inchise