Primarul Municipiului Giurgiu: “Proiectele PNDL nu sunt puse in pericol de situatia tensionata dintre Liviu Dragnea si Niculae Badalau”

barbu xIn cadrul unei emisiuni televizate la OPEN TV (https://www.youtube.com/watch?v=DaiYwlYCuxc), primarul Nicolae Barbu, presedinte al organizatiei municipale PSD Giurgiu a fost invitat sa isi expuna opinia vis a vis de situatia creata in PSD in aceasta ultima perioada, prin prisma “stirilor” care dau ca sigura o eventuala “decapitare” de la centru a lui Niculae Badalau si o pierdere, in consecinta, a finantarilor pentru proiectele PNDL…
“Nu fac parte din CEX si nu stiu mare lucru, dar incerc sa pun stirile si zvonurile cap la cap si sa extrag realitatea… Sunt pozitii diferite intre Liviu Dragnea si Niculae Badalau. Sper sa nu fie probleme. Certurile si discutiile in contradictoriu in PSD au fost dintotdeauna, ceea ce demonstreaza ca PSD este un partid viu.
Cred ca lucruriler se vor rezolva. Nu cred ca vor fi probleme in implementarea unor proiecte (PNDL – N.R.). Toata lumea crede ca dupa aceste certuri, Giurgiu va intra la “si altii” si nu vom mai primi bani… Proiectele sunt semnate, sunt in derulare… Mai mult decat atat, niciodata PSD nu a facut vreo diferentiere intre primarii PSD si cei ai altor partide. Sunt primari ai PNL care au proiecte consistente. Spre deosebire de perioada PDL in care banii europeni s-au dus numai catre primarii acestui partid.
Asadar, este exclus ca proiectele PNDL sa fie in pericol, iar motivul este unul simplu: nu exista criterii politice in accesarea acestora”, a precizat Nicolae Barbu.

Comentariile sunt inchise