“Primul an in Senatul Romaniei” – prima carte editata de senatorul Cristian Marciu

marciu carte 2Intr-o recenta conferinta de presa, senatorul Cristian Marciu a prezentat jurnalistilor prezenti, prima carte editata de domnia sa, dupa primul an in demnitatea de senator al Romaniei.
In carte sunt cuprinse toate interventiile senatorului de Giurgiu in Senat (interpelari, intrebari sau declaratii politice)…
“Vreau sa va spun ca alaturi de colegii parlamentari din organizatia PSD Giurgiu, in anul 2017, am cautat sa identificam problemele stringente din judet si sa actionam in masura posibilitatilor, prin initiative legislative, sa rezolvam cat mai multe din aceste probleme.
In acest prim an ca senator am avut o serie de interventii in Parlamentul Romaniei (intrebari, interpelari si declaratii politice) care vizeaza in proportie de 95% problemele judetului Giurgiu.
Toate aceste actiuni ale mele in Senatul Romaniei le-am adunat impreuna si am editat o carte, care se numeste “Primul an in Senatul Romaniei”, a precizat senatorul giurgiuvean.
Cristian Marciu a dat asigurari ca, impreuna cu ceilalti parlamentari de Giurgiu va sustine programul de guvernare al PSD, “astfel ca bilantul sa fie unul pozitiv pentru judet, pentru locuitorii acestuia”.