PRO Romania – 5.000 de semnaturi numai in municipiul Giurgiu

Desi organizatia PRO Romania Giurgiu are doar trei luni de la constituire, se pare ca tot mai multi giurgiuveni gasesc ca formatiunea lui Victor Ponta este atractiva. O dovedesc cele 5.000 de semnaturi de sustinere pentru alegerile europarlamentare, care au fost stranse de organizatia municipala PRO Romania Giurgiu.
Intr-o recenta conferinta de presa sustinuta de coordonatorul organizatiei judetene PRO Romania – Norut Stanisteanu si coordonatorul organizatiei municipale – Marian Damian, acestia au precizat ca si-au indeplinit target-ul impus de centru, pentru strangerea de semnaturi si ca, pana la data alegerilor, vor avea constituite organizatii locale in 27 de localitati din judet.
“Facem eforturi pentru a obtine un rezultat bun la alegerile europarlamentare. Suntem o organizatie mica, insa, din punct de vedere calitativ… suntem calificati. Desi sintem la inceput de drum, pot sa va spun ca avem reprezentanti in toate cele 245 de sectii de vot din judet”, a declarat Norut Stanisteanu.
Liderul PRO Romania Giurgiu a mai precizat ca pana acum s-a reusit constituirea a 21 de organizatii in 21 de localitati, iar pana pe 26 mai, numarul acestora va ajunge la 27.
Marian Damian s-a aratat placut surprins de cei 5.000 de giurgiuveni care au sustinut prin semnaturi Pro Romania.
“Actiunea de stranger de semnaturi din municipiul Giurgiu s-a incheiat cu success. Am alergat efectiv din casa in casa, iar asteptarile noastre au fost depasite de bunavointa giurgiuvenilor.
Sigur ca cele 5.000 de semnaturi sunt de sustinere, insa mi-ar placea sa avem tot atatea intentii de vot, ceea ce nu este imposibil. In campania electorala vom lucra la turatie maxima si rezultatele nu vor intarzia sa apara” a precizat si Marian Damian.