PRO România – Doi potențiali candidați pentru fotoliul de primar la municipiul Giurgiu

Intr-o conferință de presă susținută joi, 2 iulie de filiala Giurgiu PRO România, filiala coordonată de Noruț Stănișteanu, la întrebarea, standard în această perioadă – cine este candidatul partidului pentru primăria municipiului – raspunsul a venit din doua parți.
Noruț Stănișteanu a precizat că PRO România are, nu unul, ci doi potențiali candidați…
“Avem două persoane pentru această funcție, însă este prematur să vă spunem acum care va fi candidatul. Vă promit că in maximum două săptămâni vă vom da mai multe amănunte. Nu vă ascund faptul că am avut discuții și cu primarul în funcție, Nicolae Barbu, care au rămas fără un răspuns concret, de aici și toate zvonurile care circulă în oras. Până la urmă, ce partid politic nu și-ar dori să îl aibă candidat pe domnul Barbu, cotat cel mai bine în toate cercetările sociologice, la mare distanță de celelalte persoane cu care a fost măsurat”, a declarat Noruț Stănișteanu.
Coordonatorul pe municipiu al filialei PRO România din Giurgiu, profesorul Marian Damian, nu a negat că ar fi “în cărți” pentru candidatura la funcția de primar, însă a dat un răspuns… cu două piste:
“La momentul potrivit veți ști… Așa cum a spus și domnul Stănișteanu, unul dintre cei doi va fi desemnat pentru această onoare de a reprezenta partidul în fata cetațenilor, dar atunci cand se va hotari, veți ști cu totii. Din acel moment vom discuta despre acest subiect”.
Așadar, jumătăți de răspunsuri pentru întrebări legitime, cu subiect și predicat. Va trebui ca cetațenii să mai aibă răbdare… încă două săptămâni.
I.D.