PRO Romania se organizeaza – Anca Stanisteanu, coordonator al organizatiei judetene de tineret Giurgiu

La jumatatea lunii decembrie a anului trecut, Anca Ioana Stanisteanu a fost desemnata coordonator al Organizatiei Judetene de Tineret PRO Romania Giurgiu si responsabil Comunicare PRO Romania Giurgiu.
Anca Stanisteanu a precizat pentru publicatia Opinia giurgiuveanului, ca in perioada 2-3 martie, in Bucuresti va avea loc Congresul National al Tineretului PRO Romania, ocazie cu care se va legitima, prin alegeri, noua conducere.
Intrebata in ce stadiu se afla organizatia de tineret a filialei judetene PRO Romania din Giurgiu, Anca Stanisteanu a declarat:
“Organizatia de tineret din Giurgiu are deja birourile formate, atat la nivel judetean, cat si la nivel municipal, iar in organizatiile comunale in care avem filiale PRO Romania s-a desemnat sau urmeaza sa se desemneze un coordonator, urmand ca dupa Congresul National sa organizam alegeri pentru validarea birourilor.
Imi doresc sa vina alaturi de noi, tineri deschisi la politica, ambitiosi, care isi doresc o schimbare. Desigur ca orice inceput este greu si suntem constienti ca ne-am inhamat la o munca titanica, dar cred ca romanii merita o alternativa viabila la micii, berea si promisiunile neonorate din campaniile electorale.
Un lucru care ma bucura enorm, este faptul ca la PRO Romania – la nivel national si local – au aderat oameni de calitate, oameni cu studii, oameni care au un cuvant de spus in comunitatile din care provin si care stiu si pot sa faca auzite planurile de dezvoltare ale comunitatilor din care fac parte si ale Romaniei”, a declarat Anca Stanisteanu.
Intrebata cum colaboreaza organizatia de tineret si cea de senoiri la nivel de judet si municipiu, Anca Stanisteanu a precizat ca aceasta colaborare este una activa, care isi va arata rezultatele in scurt timp…
“Suntem in permanenta alaturi de organizatia de seniori si participam la toate actiunile organizate de acestia. Vreau sa mentionez ca atat eu, cat si Mihai Costin Bogdan – coordonatorul organizatiei de tineret din municipiul Giurgiu – suntem constienti ca avem mult de lucru si ca ne asteapta o prima misiune – alegerile europarlamentare – o actiune comuna cu cea a seniorilor, la care sunt convinsa ca vom face fata, chiar daca suntem un partid la inceput de drum”, a precizat Anca Stanisteanu, coordonatorul organizatiei judetene de tineret PRO Romania Giurgiu.