Probleme pentru candidatii PNL – nicio validare pentru Giurgiu

pnl validareCo-presedintele PNL Giurgiu anunta in conferinta de presa de saptamana trecuta ca in cadrul Comitetului Judetean Executiv al formatiunii de la Giurgiu au fost validate candidaturile organizatiei pentru functiile de primar al municipiului (Nicolae Florian) si presedinte al Consiliului Judetean (Dumitru Beianu).
“Ambii au sustinerea organizatiei si cunostintele necesare pentru ca PNL sa aiba cea mai valoroasa echipa din judetul Giurgiu”, declara malitios Gheorghe Stefan.
Mai mult de atat, pe tot parcursul conferintei de presa, liderul PNL Giurgiu s-a adresat celor doi candidati “validati” cu apelativele “domnule presedinte de CJ” si “domnule primar”. Se pare ca anuntul facut de Gheorghe Stefan a fost facut… prematur. Si ca cei care au facut valitarea loco au uitat complet (si intentionat) de criteriile de integritate, de “decalogul” PNL.
Si spunem asta, dupa ce liderii de la centru ai PNL au anuntat ca in sedinta de ieri (luni, 18 ianuarie) nicio candidatura din Giurgiu nu a fost validata.
PNL central a validat luni candidatii pentru 14 municipii resedinta de judet si a anuntat si 3 candidati pentru functia de presedinte de Consiliu Judetean.
Cei 14 candidaţi validaţi sunt: Mircea Hava – Alba Iulia, Gheorghe Falcă – Arad, Dragoş Luchian – Bacău, Catalin Boboc – Brăila, Emil Boc – Cluj Napoca, Pavel Badea – Craiova, Petru Mărginean – Deva, Nicuşor Ciumacenco – Galaţi, Daniel Cârjan – Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea – Iaşi, Andrei Voloşevici – Ploieşti, Ioan Popa – Reşiţa, Marius Bălaşa – Slatina, Nicolae Robu – Timişoara.
Pentru presedintia de CJ au fost validati: Ionel Palăr – Bacău, Alin Tişe – Cluj, Eugen Pârvulescu – Teleorman.
Surse din PNL ne-au informat ca pentru Giurgiu se mai asteapta prêt de o sedinta, insa “e cu cantec” validarea lui Dumitru Beianu si “e cu semnul intrebarii” validarea lui Nicolae Florian. Ambele din cauza pardalnicului de decalog. Vom reveni cu amanunte.

2 comentarii

Comentariile sunt inchise