PSD Giurgiu dă cu mopul – ce primari sunt “pe făraș”

Intr-o recenta conferinta de presa, presedintele PSD Giurgiu, ministrul Niculae Badalau a fost intrebat cati dintre vechii primari PSD din judet vor mai fi prezenti ca si candidati la localele din 2020.
Liderul social democrat a fost zgarcit in informatii, insa nu a avut nicio retinere pentru trei dintre localitatile unde s-ar putea sa existe alti candidate sustinuti de PSD. Culmea, printre localitati nu se regaseste municipiul Giurgiu…
“Sunt cazuri unde primarii sunt imbatraniti, sunt cazuri unde nu mai candideaza actualii primari, iar acolo trebuie sa gasim solutiile cele mai potrivite pentru cetateni.
La Mihailesti tin neaparat sa incercam un candidat tanar (un tanar la 50 de ani).
Si la Ogrezeni e posibil sa schimbam candidatul, acolo lucrurile sunt destul de complicate.
Din pacate si la Bucsani e o problema, primarul a avut unele necazuri cu sanatatea si vom decide ce vom face in continuare.
Vreau sa precizez ca deciziile se vor lua in cadrul Comitetului Executiv judetean… In raportul pe care il voi prezenta imi voi spune parerea si, pana la urma hotaram cu totii ce se va intampla.
Insa, tinand cont si de masurile benefice vis a vis de populatie, in mod normal PSD Giurgiu nu ar trebui sa aiba probleme la nivel de judet. Mai ales ca avem o organizatie puternica, organizatie care usor, usor se curata”, a declarat Niculae Badalau.