PSD Giurgiu – Demonstrație de forță la Prundu, Băneasa și Daia

Penultima zi de campanie electorală pentru europarlamentare a fost un adevărat tur de forță pentru echipele și liderii PSD Giurgiu.Comuna Prundu a fost prima „halta“ a militantilor PSD, care au intalnit in localitatea lui Catalin Corbea o adevărată mare roșie de membri și simpatizanți. Acestia au ocupat efectiv străzile localitatii, unde au stat de vorba cu cetatenii iesiti la porti.Din echipa PSD au făcut parte președintele Marian Mina, deputatul Elena Dinu, senatorul Cristian Marciu, președinta OFSD, Crina Stoianovici, vicepreședintele Lucian Corozel si multi alti militanti de la organizatiile de tineret, de femei si de seniori.

Comunele Daia și Băneasa au fost următoarele opriri ale echipelor de campanie ale PSD, pe 23 mai.Primarii celor două comunități, Șerban Adrian Florin (Daia) și Viorel Rotaru (Baneasa), alături de președintele Marian Mina, deputatul Elena Dinu si, senatorul Cristian Marciu, au străbătut străzile localităților, au discutat cu cetățenii și au împărțit materiale electorale.
Un lucru demn de remarcat este faptul că la Daia, în satul Plopșoru, s-a mers pe prima stradă asfaltată aici în ultimii 30 de ani.

CMF 41190008