Publicitate gratuita sau penibilitate dusa la extreme?

Banerul amplasat de catre conducerea CJ la intrarea in institutie este, in opinia prefectului Robert Cristoi, un preambul pentru o campanie electorala de cea mai joasa speta.
“As putea sa persiflez acel baner si sa spun ca este o publicitate pe care ne-o fac gratuit… Stiam insa ca ceva mai tarziu incepe campania electorala.
Lasand insa gluma la o parte, consider ca este nefiresc sa plasezi asa ceva la intrarea intr-o institutie publica. Mai ales ca in aceasta cladire functioneaza chiar doua institutii…. Mai mult de atat, iata cum se pot face niste afirmatii, le-as numi calomnioase, despre niste oameni. Ce legatura are Marin Anton cu aceasta chestiune?
Cineva declara de curand ca prevede o campanie murdara… Iata ca a inceput, si culmea, chiar cei ce prooroceau asa ceva au inceput-o. Consider ca  mijloacele de acest gen sunt apanajul unor anumiti indivizi. Chiar nu gasim o cale de a interactiona, modalitati de colaborare si de comunicare care sa ateste faptul ca traim in plin secol XXI?”.

  1. da, sunt două instituţiin dar clădirea e a Cons Judeţean, iar prefectura nici chirie nu plăteşte. Prefectura are sediul de la alei, iar dom Robert nici nu-i pasă că stă să cadă. Putea să dea drumul la lucrări să o termine