Razboi total! Badalau l-a exilat pe Razvan Cuc in PSD Neamt

Ura viscerala a lui Badalau nu are margini. Numai la auzul numelui deputatului Razvan Cuc, seful PSD Giurgiu face clabuci cu fake news-uri abracadabrante.
Ultima gaselnita in materie de manipulare il plaseaza pe Razvan Cuc la PSD Neamt. Asa, “pentru ca fiindca CUC, de-al dreacu si de ambitios s-a mutat ca asa a vrut muschiul lui”. Mai mult de atat, “stiti ce a facut nefericitul de deputat? Si-a tradat electoratul, a tradat miile de giurgiuveni care l-au votat!”
Adevarul este, dincolo de fake news-uri, ca intre Badalau si Cuc, intre Badalau si Andrei Alexandru, intre Badalau si Barbu, intre Badalau si Marciu si chiar intre Badalau si Elena Dinu, nu a fost si nu va fi niciodata pace. Si nimeni nu ma poate convinge ca toti cei amintiti (Cuc, Andrei, Barbu, Marciu sau Elena Dinu) au probleme la mansarda. Cand mai multi oameni iti spun ca esti matrafoxat, du-te nene si te culca.
Singura relatie de relativa pace (naiba stie pe ce s-o baza si cat va tine) este intre Badalau si Mina. Sau intre Badalau si Putaru…
Asadar, Dragnea l-a propus astazi pe Razvan Cuc pentru a prelua portofoliul de la Ministerul Transporturilor.
Badalau si Marian Mina au sarit de fund in sus si au declarat ca organizatia din Giurgiu nu il sustine pe Cuc la Transporturi. Nu avem idee, de cand “organizatia PSD din Giurgiu” si-a schimbat denumirea in “organizatia Badalau” sau “organizatia Mina”, pentru ca n-a auzit nimeni de vreo sedinta in care membri ai organizatiei sa stabileasca cine merita sa fie ministru.
Scandalul fiind “pe masa”, s-a recurs la un artificiu, pentru ca nu era sustinut de PSD Giurgiu, Cuc a fost “adoptat” de PSD Neamt.
De aici si pana la lamentarile din fake news-uri e cale lunga.
I. Diaconescu

Un comentariu

Comentariile sunt inchise