Razvan Cuc: La Ministerul Transporturilor am gasit o echipa frumoasa si dinamica

cuc razvanxxIntr-o recenta conferinta de presa, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Razvan Cuc a facut unele precizari in legatura cu atributiunile pe care le are in aceasta noua functie, dar si aprecieri care privesc echipa in care va activa in perioada urmatoare.

„Am avut un dialog cu ministrul Transporturilor si s-a stabilit ca ma voi ocupa in principal de CNADNR. Sigur ca mai am si alte prerogative, dar in principal CNADNR este principalul obiectiv care mi-a fost fixat. In ce priveste echipa in care activez acum, vreau sa mentionez ca este o echipa frumoasa si mai ales dinamica, iar domnul ministru este un tehnocrat, care are in vizor dezvoltarea retelei de infrastructura de transport a tarii. Domnia sa cunoaste foarte bine sistemul. Ca o dovada in plus ca domnul ministru Iulian Matache se apleaca si asupra problemelor din judetul Giurgiu, acesta a fost personal sa vada care este stadiul lucrarilor la Podul Prieteniei, ocazie cu care a stabilit, dupa o consultare prealabila cu firma constructoare si directorul DRDP – Marian Mina, ca lucrarile sa fie sistate din 20 noiembrie, pentru ca circulatia pe pod sa se poata face in deplina siguranta” a declarat Razvan Cuc.

Proaspatul secretar de stat in Ministerul Transporturilor a mai precizat ca la Giurgiu se va infiinta o Sectie de Drumuri Nationale, care va asigura exploatarea retelei rutiere din judet. Aceasta sectie va fi infiintata foarte curand, si trebuie mentionat faptul ca Giurgiu era singura capitala de judet din tara unde nu exista o astfel de structura.

Un comentariu

  1. Practic nu e nevoie de razvan cuc la minister.dar tot practic platim un salariu costisitor ptr.secretarul de stat despre care putem spune ca nu e nevoie de el avand in vedere echipa despre care ne vorbeste.

Comentariile sunt inchise