Publicat : mar, aug. 14th, 2018

Reactie: Deputatul Razvan Cuc tempereaza atacul senatorului Niculae Badalau la adresa primarului din Mihailesti

Imediat dupa publicarea declaratiei belicoase a senatorului Niculae Badalau cu privire la primarul orasului Mihailesti, Mihai Dobre, am avut si o prima reactie de la deputatul PSD, Razvan Cuc.
Inainte de a publica declaratia deputatului Razvan Cuc,  va reamintim ce a spus Niculae Badalau in conferinta de presa din 13 august:
“Atatat timp cat eu voi fi in partidul asta, Mihai Dobre nu va mai candida de la PSD. Tinand cont de lipsa lui de caracter.
Eu cred ca eu cu el (cu Mihai Dobre – N.R.) nu putem fi in acelasi partid. In perioada urmatoare, la alegeri la Mihailesti, o sa am un punct de vedere vis a vis de caracterul acestui om. Usor, usor, chiar daca vom avea un scor mai prost la Mihailesti, prefer sa iau oameni tineri, oameni de calitate, oameni care sa aiba in primul rand caracter si loialitate”
Deputatul Razvan Cuc a precizat, intr-o interventie la telefon, ca nu se poate ca un primar care a adus partidului mii de voturi sa fie “renegat” doar pentru ca a luat pozitie la una dintre sedintele PSD…
“Nu cred ca este normal ca un primar care a castigat alegerile cu 4.000 de voturi sa fie contestat, in conditiile in care nu a pactizat cu opozitia si nici nu a periclitat in vreun fel situatia in partid.
Personal pot intelege anumite nemultumiri ale unor persoane… Insa domnul primar Mihai Dobre nu a gresit cu nimic fata de partid si il consider un primar destoinic si bine pregatit in administratia locala.
Cred ca trebuie aleasa calea dialogului, trebuie facut un sondaj in care sa fie intervievati cetatenii orasului, dar si primarii localitatilor giurgiuvene.
Nu trebuie sa renuntam la un primar, doar pentru ca si-a expus un punct de vedere intr-o sedinta.
Consider ca este un lucru periculos sa amenintam astazi un primar , maine alt primar, in conditiile in care PSD Giurgiu a obtinut cel mai bun rezultat din tara la alegerile din 2016. Iar cei care ne-au ajutat sa obtinem voturile au fost tocmai primarii”, a declarat deputatul Razvan Cuc.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. […] Imediat dupa publicarea declaratiei belicoase a senatorului Niculae Badalau cu privire la primarul orasului Mihailesti, Mihai Dobre, am avut si o prima reactie de la deputatul PSD, Razvan Cuc. Inainte de a publica declaratia deputatului Razvan Cuc,  va reamintim ce a spus Niculae Badalau in conferinta de presa din 13 august: “Atatat timp cat eu […] Sursa: opiniagiurgiu.ro Articol sursa: Reactie: Deputatul Razvan Cuc tempereaza atacul senatorului Niculae Badalau la adresa primarului din… […]