Romii „s-au integrat” in USL

Romii "s-au integrat" in USL
Romii "s-au integrat" in USL

In conferinta de presa sustinuta vineri de reprezentantii PSD Giurgiu, Niculae Badalau a fost insotit de Mihaita Grigore – presedintele Partidei Romilor „Pro Europa”.

„Sunt bucuros ca Partidul Social Democrat acorda atentie minoritatii rrome, pentru ca avem in judet o comunitate importanta a acestei etnii, cu problemele lor, cu necazurile lor, cu traditiile si cultura lor. PSD si-a propus sa ajute aceasta comunitate, pentru a se integra in societate, cu programe pentru educatie, locuri de munca, cultura, continuarea traditiilor…

Este un acord al USL, semnat cu Partida Romilor „Pro Europa”, inca de la inceputul lunii noiembrie  2012”, a precizat candidatul USL pentru colegiul I Senat, Niculae Badalau.

La randul sau, presedintele Partidei Romilor a apreciat ca exista o colaborare buna intre organizatia din care face parte si PSD, inca din anul 2000, si ca rromii formeaza o comunitate care are nevoie de ajutor.

N.R. Nu stim cum poate ajuta „formatia” rromilor la umplerea urnelor cu voturi PRO, din moment ce avem informatii ca aceeasi „partida” a promis „o partida” si altei formatiuni politice. Tot la nivel local. Si daca ar fi numai atat. Insa, pana la proba contrarie, trebuie sa dam crezare „acordurilor”, nu-i asa?

Un comentariu

  1. pai m-am integrat fratica,tzigan la tzigan trage.porma,navem noi tziganii pe unu dalnost din oltenita,bulibasa ilici?da pa bombonel tziganu din tartasesti nul avem? asa ca io,al mai blond din giurgiu,mihata imi zice,cre ca tata a fost beat la botez ,alminteri imi zicea altfel nu ca la rumani,ma integrai cu tziganul din bolentin,sa vedeti ce baliga mare facem.ps. nea balalau ne da bani cum nea dat medelin acu patru ani si iese sanator.

Comentariile sunt inchise