S-a intrat în campanie electorală: Pe lista neagră a USR, Giurgiu are doi deputați care, de la statutul de “oamenii lui Dragnea”, au fost cooptați de PNL

Deputatul USR, Claudiu Năsui, arată într-o postare pe contul lui de facebook, că liberalii, de când au preluat puterea, au preluat și oamenii care votau proiectele controversate din perioada lui Liviu Dragnea. Năsui demonstreaza că 9 deputați care au votat Codurile Penale, alături de Liviu Dragnea, au trecut acum la PNL.
”9 deputați care au votat modificările codului penal făcute de Dragnea sunt azi deputați PNL.
Orice ar zice și oricât ar încerca să destabilizeze USR-ul, PNL și PSD nu vor putea niciodată să zică de USR că acceptă traseiști. Asta e o caracteristică pură a vechilor partide.
Când vorbim de PNL și PSD, avem impresia că vorbim de oameni total diferiți. De fapt, nu e chiar așa.
(…)Avem aici lista. 9 deputați. 9 deputați achiziționați prin garantarea de locuri eligibile pe liste la următoarele alegeri parlamentare.
Traseismul este mecanismul de auto-conservare al mafiei politice. Românii știu deja schema. O dată la 4 ani, schimbăm vesta, spunem că suntem „noi” și gata. Scopul lor este unul singur: orice s-ar vota, ei să fie eterni.
Problema e că votând aceiași oameni nu vom avea rezultate diferite. Ba dimpotrivă.”, scrie Claudiu Năsui.
Printre cei 9 deputați sunt și doi giurgiuveni: Toma Petcu și Alexandru Andrei.