Scandal la PNL – strangerea de semnaturi, in pericol

Surse din presa centrala au prezentat o situatie exploziva la PNL, inaintea campaniei electorale pentru europarlamentare: in ultima sedinta a Biroului Executiv, liberalii au constatat ca strangerea de semnaturi la nivel national nu merge bine deloc.
Cele mai slabe organizatii la strangerea de semnaturi sunt cele din Bucuresti, Ilfov, Neamt si Iasi, iar cel mai bine cotate sunt cele din Sibiu si Alba (catre au tot interesul, avand candidati pe lista de europarlamentare).
Ludovic Orban ar fi amenintat cu excluderea liderilor care nu-si fac treaba, insa acestia sunt “nuci” prea tari pentru Orban: Cristian Busoi de la Bucuresti,Thuma Hubert/Marian Petrache din Ilfov, Costel Alexe (Iasi) sau Mugur Cozmanciuc (Neamt).
Se pare ca Ludovic Orban stie ca dupa esecul de la europarlamentare va trebui sa predea sefia partidului, astfel ca “Bucurestiul lui Busoi” ar putea fi o galerie de fuga. In ce priveste organizatia din Ilfov, o interventie ar fi greu de realizat, atata timp cat Petrache si Thuma Hubert sunt printre cei mai puternici lideri ai PNL din teritoriu.