Se stieeeee! Giurgiu a dat tarii un subsecretar de stat la Sanatate!

SUBsecretar de stat Ionita-LucianGata!!! Ne-am (sau neam?) rezolvat problemele din sistemul de sanatate al judetului, al tarii al intregului mapamond.
Sa se stieeeeee! Giurgiu a dat un subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii. Din Clejani/Bragadiru. Ginerele primarului Florian Nidelea din Clejani.
Departe de noi sa ne gandim ca ar avea vreo legatura ginerele cu socrul. Nimic! Totul s-a petrecut respectandu-se cu strictete principiul competentei… Dom’ne, cand vine vorba de competente, de responsabilitati, de carte multa si materie cenusie, jos palaria!
Pai, Lucian Ionita asta era cat p’aci sa fie subprefect. Si in timp ce se pregatea el asa de… subprefectura, ministrul Bodoc a auzit de el si l-a cerut la minister. S-a dus la Tudose si la Dragnea, l-au convocat si pe Badalau si au trimis mascatii la Bragadiru dupa Ionita asta. „Baaaai, sa mi-l aduceti sa il fac subsecretar de stat ca baiatul asta e genial, am auzit de el, il pomenesc in cantece si Haiducii si Ionita, Viorica, Margherita si Fulgy din Clejani…
Vizavi de genialitate: Ionita Lucian a fost pe rand consilier personal si particular al doamnei prefect si candidatul perfect pentru functia de… subprefect… Dar inainte de asta a fost consilier judetean PNL (2012 – 2016) si vicepresedinte al organizatiei TNL. Fost angajat la Agro Bragadiru!
Acum nu mai este liberal ci social democrat, ceea ce schimba cumva situatia…
Cand tot giurgiuveanul se astepta la o mica remaniere, la inlocuirea lui Bodoc cu Elena Dinu, trosc, vine bomba de la Bragadiru:
Miercuri, 22 noiembrie s-a publicat in Monitorul Oficial decizia de numire in functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii a lui Lucian Ionita… Semnata fix de premierul Mihai Tudose si contrasemnata de secretarul general al Guvernului. Deci, cu patalama… Se stieeeee!

Tara Fuldin