Si congolezii se leapada de PSD

Surpriza la conferinta de marti a organizatiei PRO Romania Giurgiu! Eminga Raymond, un cetatean roman originar din Republica Congo Brazzaville (Africa Centrala) a fost prezent la conferinta de presa, in calitate de coordonator al organizatiei PRO Romania Buturugeni.
Eminga Raymond a declarat ca a aderat la PRO Romania, dupa ce timp de 6 ani a fost membru PSD si consilier local in Buturugeni.
“Am plecat din PSD din cauza a ceea ce se intampla la nivel national! Nu ma mai regasesc in acest partid si de aceea am aderat la PRO Romania”, a declarat romanul de origine congoleza.
Raymond are 55 de ani si este “campionul” la adeziuni pentru PRO Romania – 50 de membri in cateva saptamani – a facut studii economice la facultatea din Cluj si, daca va fi sustinut de noul sau partid, va candida pentru functia de primar la Buturugeni.
De cateva ori pe saptamana, Eminga Raymond da meditatii gratuite la limba franceza, pentru elevii scolilor din Buturugeni.
“Vreau sa ii indemn pe toti cei care au varsta pentru exercitarea votului, sa voteze cu obiectivitate, pentru ca subiectivismul nu ne ajuta cu nimic. Am incredere ca va fi o participare masiva chiar si la votul pentru alegerile europarlamentare. Abia atunci cand vom vota in numar cat mai mare, putem spune ca poporul are ultimul cuvant” a precizat Raymond Eminga.