Mihai Neagu – Atac la Cantaragiu

Sicane “colegiale” intre candidatii ARD
Sicane “colegiale” intre candidatii ARD

In cadrul unei recente conferinte de presa, candidatul ARD pentru colegiul I Senat Giurgiu, Dan Mihai Neagu, a facut cateva remarci cel putin rautacioase la adresa colegilor de partid, candidati in alte colegii din judetul Giurgiu.

Intrebat in ce relatii se afla cu Vasile Barbu, candidatul la Camera Deputatilor pe colegiul II – colegiu comun cu cel al lui Neagu – acesta a precizat ca se afla intr-o relatie buna…

“Cu Barbu sunt intr-o relatie buna, este un bun coleg, dar sa dea Dumnezeu sa-si duca drumul pana la capat. Sigur ca il sprijinim cu tot ce se poate, mai ales ca este un coleg cooperant”, a declarat Mihai Neagu.

Nu la fel de “dulce” a fost Mihai Neagu, cand a fost intrebat daca este multumit de modul in care s-au numit reprezentantii  ARD in sectiile de votare…

“Initial, stabilisem impreuna cu presedintele organizatiei judetene, Bogdan Cantaragiu, niste persoane, de comun accord. Insa Cantaragiu s-a implicat in acest subiect si a schimbat oamenii. Am informatii, neverificate, ca cei numiti ar fi oamenii lui Niculae Badalau, contracandidatul meu. Daca se dovedeste ca este asa, este foarte grav. Ma deranjeaza ca Bogdan Cantaragiu foloseste stampila partidului in interes propriu, si sunt foarte suparat ca nu ne-a consultat sip e noio, cei de la organizatia municipal”, a precizat Mihai Neagu.

Daca pana acum credeam ca numai in cadrul USL sunt disensiuni majore, iata ca nici in cealalta alianta (de conjunctura ca si USL), lucrurile nu sunt calme, iar orgoliile sunt mai presus decat finalitatea unei idei comune, a unui scop comun, cu care sa se mearga pana-n panzele albe.