“Singura localitate fara carciuma din judetul Giurgiu…” – Declaratie politica surprinzatoare in Senatul Romaniei

senatMiercuri, 28 februarie, senatorul Cristian Marciu a sustinut, in plenul Senatului, o declaratie politica inedita. Textul declaratiei politice a senatorului giurgiuvean a avut o “tinta” clara: localitatea Colibasi.
Iata mai jos textul acestei declaratii surprinzatoare:marciu C

COLIBAȘI – singura comuna din judetul Giurgiu fara nicio carciuma!
Ales pentru a patra oară primar la Colibași în vara lui 2016, Constantin Stoica scrie , de 14 ani, istoria COMUNEI COLIBAȘI din județul GIURGIU!
– Dacă ar fi candidat pentru un mandat de europarlamentar ar fi putut fi unul dintre europarlamentarii români de succes, situat în prima linie a unor demersuri inițiate în legislativul european în favoarea educației, IMM-urilor sau agricultorilor – toate în folosul ROMÂNIEI .
– Dacă ar fi dorit, poate am fi avut un vizionar președinte de consiliu județean – pentru că a înțeles că foarte puține lucruri sunt realizabile de unul singur , iar rezultatele durabile sunt o continuare firească a inițiativelor locale și se obțin doar în echipă.
– Dacă ar fi candidat la alegerile parlamentare, am fi avut în el un parlamentar român strălucit – pentru că este extrem de corect , modest, harnic, situat într-o comunicare constantă și permanentă cu electoratul, cu o mapă profesională care cuprinde aproape 35 de ani de administrație publică și numeroase proiecte demarate, dintre ele multe duse la bun sfârșit .
Tot ceea ce și-a propus pentru comunitate, Constantin Stoica a realizat. Vorbim la Colibași despre promisiunile respectate ale unui om care a luat viața un serios! Realizările lui sunt explicația încrederii pe care i-o acordă cetățenii din comună iar proiectele sale din acest mandat sunt explicația timpului acordat acum și aici.
 PNDL 1 i-a oferit oportunitatea realizării Sistemului de alimentare cu apă în comună, în valoare de 1.302,128 mii lei,
 iar implementarea etapei a doua a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), prin care primesc finanţare toate proiectele eligibile ale administraţiilor publice locale – PNDL 2 face posibilă modernizarea drumurilor în satele Colibași și Câmpurelu, în valoare de 163, 147 mii lei.
S-au realizat și:
– Biserică nouă, iar în satul Colibași s-a construit un gard pentru cimitir pictat cu portrete de sfinți , din banii gospodarilor, nu din bani publici.
– Școlile gimnaziale au fost reamenajate și li s-au adăugat terenuri de sport;
– S-a refăcut integral rețeaua electrică și de iluminat stradal;
– Cei circa 2000 locuitori sunt ocupați să muncească în solariile lor 365 zile pe an și nu ne surprinde nici faptul că aproape 50% dintre cei care au aplicat la programul de sprijin pentru tomate românești sunt din comuna Colibași.
– Pentru ca legumicultorii din Colibași să nu mai străbată țara mergând din oraș în oraș, din piață în piață să își vândă legumele, primarul a gândit și a realizat în 2017 Cooperativa BIOPROD – care se ocupă de colectarea, depozitarea, prelucrarea și comercializarea legumelor din zonă. La nivelul comunei au fost depuse cca 130 proiecte pentru submăsura 6.1. Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri.
Pentru că locuitorii săi sunt ocupați cu munca, mai ales în agricultură, se spune despre Colibași , că nu are nicio cârciumă.
ȘI NU V-AM SPUS O POVESTE, V-AM RELATAT DOAR FAPTE REALE, SCRISE CU MAJUSCULE ÎN VIAȚA, ISTORIA ȘI ÎN DEVENIREA COMUNEI COLIBAȘI DIN JUDEȚUL GIURGIU!
Vă mulțumesc!”