Spre luare la cunostinta – cu multumiri de la ALDE Giurgiu

ALDESupraestimare sau narcisism – asa am traduce o notificare “oferita” de purtatorul de cuvant al filialei ALDE Giurgiu.
Intelegem ca un drept la replica se trimite (numai) publicatiei care lezeaza imaginea (in cazul acesta, imaginea partidului sau a unor militanti ai acestuia).
Un comunicat de presa se trimite pentru toata presa si se limiteaza la informatii concrete, la actiuni sau evenimente (trecute sau viitoare)…
Ceea ce am primit pe mesageria facebook-ului de la purtatorul de cuvant ALDE Giurgiu (text care este postat si pe contul de fb al acestuia) nu se incadreaza in niciuna dintre aceste categorii, ci pare sa fie o precizare care sa intareasca stima de sine a celor trei consilieri locali ALDE Giurgiu. Drept pentru care publicam scriitura… spre luare la cunostinta:

“Precizare
Având în vedere faptul că în ultimul timp în presa on-line giurgiuveană au apărut informaţii eronate (poate chiar răuvoitoare) referitoare la votul consilierilor locali ALDE, din şedinţa din data de 27 iulie 2017, facem următoarele precizări:
Cei trei consilieri locali ALDE Giurgiu nu au votat nici creşterea indemnizaţiilor de consilier, nici creşterea salariilor angajaţilor din Primăria Giurgiu şi a celor din direcţiile subordonate acesteia.
Totodată, consilierii locali ALDE s-au opus de asemenea votării concesionării unui teren cu o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, teren situat în zona Steaua Dunării, dat fiind faptul ca firma solicitanta nu era nici măcar înregistrată la Registrul Comerţului.
Va multumim!”
N.R. Precizam ca “pe filmul” sedintei de Consiliu Local, primul care a pus problema firmei neinregistrate care voia un teren de la municipalitate a fost consilierul PNL – Adrian Anghelescu. Mai mult de atat, toti consilierii locali au votat pentru amanarea punctului respectiv de pe ordinea de zi a sedintei. In concluzie, meritul este al tuturor consilierilor…

Un comentariu

  1. Ăștia sunt atât de idioți, încât niciun comunicat în firea lui nu știu să facă. Ce au scris acolo – și se vede că e ”creația minții luminate” a lui Vladu, spun MIMIC despre NIMIC, și nu schimbă cu nimic imaginea… maro… pe care și-au format-o oamenii despre ei.
    Cum e turcu, și comunicatul.

Comentariile sunt inchise