Publicat : vin, nov. 24th, 2017

ALDE Giurgiu a ales liderul organizatiei municipale

A 1Peste 200 de membri ALDE au fost prezenti joi seara la Ateneul Nicolae Balanescu pentru a-si alege structurile de conducere ale organizatiei municipale ALDE Giurgiu.
La eveniment a fost prezent si Daniel Chitoiu, care a reprezentat conducerea centrala ALDE, iar din partea Coalitiei a fost prezent Marian Mina – presedintele PSD Giurgiu.A 2Pentru functia de presedinte al organizatiei municipal, pe buletinele de vot a fost un singur nume: ADRIAN CINDEA, care a fost votat cu 192 de voturi pentru, 18 voturi impotriva (91,42%).
Pe lista de vicepresedinti a fost batalie mare – au fost inscrisi 35 de membri ALDE, insa doar 25 au fost alesi (inclusiv supleantii).
In final, vicepresedintii alesi si care si-au preluat atributiile sunt: Aurel Ciumberica, Vasile Gusatu, Alexandru Vladu, Ionel Muscalu, Gheorghe Gadea, Nicolae Stoian si Dumitru Alin.A3

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. marius spune:

    Asta ma?!?!? … unde l-ati gasit ?

  2. Virgil spune:

    Acest lider de tinichea ar trebui sa-si plateasca taxele la stat. Are peste doua miliarde de lei datorie la buget. Asa e cand esti in politica ai senzatia ca nu trebuie sa mai platesti impozite. Asta se numeste evaziune si se cam pedepseste cu inchisoare.
    Felicitari ALDE. Numai ”oameni” unu si unu aveti!