Publicat : mar, aug. 21st, 2018

Astazi in Giurgiu – Protest in fata Prefecturii

Mai multi giurgiuveni s-au mobilizat pe retelele de socializare si vor iesi in strada astazi la ora 18:00.
Ei sunt nemultumiti de faptul ca trei dintre cei care au fost implicati in crima din 13 august ar fi cercetati in libertate, dar sunt si ingrijorati de faptul ca strazile din Giurgiu au devenit nesigure si acuza Politia si Parchetul de no combat.
Iata textul mobilizator care circula pe retelele de socializare:

„#GiurgiuIeseInStrada
#Distribuie
Protestul rămâne pt MARŢI la ora 18 00, în faţă la Prefectură (Banca Alba) şi va ţine până la ora 22 00!
Sper să fim cât mai mulţi! Pt cei care doresc să ni se alăture, dar nu ştiu motivele, le voi scrie mai jos!
1, Dreptate pt Marusoi
2. Siguranţă în oraş
3. Este inadmisibil ca 3 criminali să umble liberi printre noi, pt că aşa a decis procurorul!
Ei sunt cercetaţi doar pt vătămare corporală, când de fapt ei 3 au ajutat la înfăptuirea unei crime premeditată. Deşi doar unul a băgat cuţitul, ceilalţi 3 l-au răpus pe tatăl copilului la pământ cu o rangă, pt a îl împiedica să îşi apere copilul, ca mai apoi să încerce să îi împiedice să ajungă la spital!
4. Avem copii, fraţi, părinţi şi prieteni, care oricând pot păţi ceva cu asemenea oameni printre noi!…
Nu suntem obligaţi să trăim printre criminali, mâine la ora 9:00 trebuie să mă prezint la Primărie, pt a lua aprobarea pt protest.
Dacă nici pe această cale Procuratura nu va lua măsuri, eu vă asigur transportul tuturor celor care doresc să meargă împreună cu noi, pt a face o sesizare la Bucureşti, despre acest caz!
Dacă este nevoie, ajungem şi la emisiuni tv.
Va reamintim ca tanarul Bujan Marius, în vârstă de 22 de ani, a fost ucis în data de 13 august de către Dincă Florin Marius si de alti trei indivizi care sunt cercetati in libertate.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. ioana spune:

    Rusine pentru DEZINFORMARE! Noi nu avem treaba cu politia ci cu atitudinea unor procurori ai statului paralel! terminati cu manipularile!

  2. Protest organizat de o mahalagioaica ce injura autoritatile ca la usa cortului, ea ne avand servici si ne platind nicio taxa catre stat, o anume Alina Simion , ce nu a lucrat o zi in viata ei.