Publicat : vin, dec. 28th, 2018

Au fost “deschise” globurile dorintelor

Initiativa municipalitatii din Giurgiu – aceea ca fiecare grup de colindatori de la unitatile de invatamant din municipiu sa isi puna un glob al dorintelor in pomul de Craciun de la Primarie – a avut un real succes.
Astazi, 28 decembrie, primarul Nicolae Barbu, ca un veritabil Mos Craciun, “a cules” toate dorintele si le-a citit, flancat de viceprimarii Ionut Cioaca si Ion Dragomir. Cel care si-a luat sarguincios notite a fost Marius Leafu – directorul Directiei Tehnice din cadrul Primariei Giurgiu – un fel de “spiridus” al Mosului, care va urmari punerea in aplicare a dorintelor fiecarei scoli si gradinite.Dorintele copiilor au fost diverse, insa toate au facut referire la scolile si gradinitele in care isi desfasoara activitatea: dotarea cu calculatoare, mobilier, table interactive, videoproiectoare, tamplarie PVC, anveloparea cladirilor, etc.
Primarul Nicolae Barbu a precizat ca toate aceste dorinte sunt realizabile, mai ales ca multe dintre ele sunt prinse in proiectele pentru anul 2019, iar cele care nu sunt prinse, vor fi incluse cu siguranta in proiectele de investitii ale municipalitatii.

Despre autor

-