Publicat : vin, nov. 30th, 2018

Ce a pregatit municipalitatea pentru masa populara de Ziua Nationala a Romaniei – 1 decembrie

Cu fonduri integrale din sponsorizar si cu ajutorul angajatilor de la Directia de Asistenta Sociala, anul acesta au fost preparate peste 15.000 de sarmale (5.000 de portii) si circa 1.000 de portii de fasole cu carnati pentru masa populara de pe 1 Decembrie.
Giurgiuvenii care vor fi prezenti de Ziua Nationala la corturile amenajate de municipalitate din Piata Tricolorului (in zona Directia de Finante Publice/Consiliul Judetean) vor putea primi, pe langa portia de sarmale sau fasole cu carnati, si un pahar de vin fiert.“Absolut tot personalul de la Cantina Sociala si de la Centrul de Primire in Regim de Urgenta, inclusiv cei de la birouri, chiar si doamna director, au colaborat pentru ca masa populara sa fie o reusita, iar cetatenii sa fie multumiti. Nu este usor sa pregatesti 15.000 de sarmale si 1.000 de portii de fasole, ca sa nu mai vorbesc si de preparatele de post, insa cred ca efortul nostru va fi rasplatit de multumirile oamenilor”, a declarat Andreea Banescu, sef Centru de Primire in Regim de Urgenta si sef al Cantinei de Ajutor Social din cadrul DAS Giurgiu.
Asa cum am mai precizat, fondurile pentru organizarea mesei populare, provin in totalitate din sponsorizari.
Impresionat de efortul pe care l-au facut angajatii DAS Giurgiu, intr-o postare pe contul sau de facebook, primarul Nicolae Barbu le-a adus multumiri doamnelor care au preparat bucatele pentru masa populara, dar si sponsorilor.

Despre autor

-