Publicat : Dum, oct. 14th, 2018

Chestiune de Statut – Nicolae Barbu, din ce in ce mai departe de PSD

In cadrul unui interviu la OPEN TV, primarul Nicolae Barbu a fost intrebat daca in ultima perioada a fost curtat de alte partide politice si daca va mai candida pentru inca un mandat la Primaria Giurgiu.
Daca la prima parte a intrebarii, raspunsul a fost unul scurt, „Nu stiu, este inca prea devreme”, la partea a doua a intrebarii, raspunsul a fost unul nuantat…
Eu am mai spus ca nu imi mai doresc un nou mandat si le multumesc cetatenilor pentru ca m-au sustinut si au avut rabdare in acesti ani. Ceea ce am promis ca voi realiza, voi finaliza in acest mandat.
In mandatul urmator va fi mai multa nevoie de mine in Parlament, de unde sa sustin proiectele municipiului – sa iau proiectele primarului si sa ma duc cu ele sa le sustin la in Parlament, la ministere – pentru ca acele proiecte vor reprezenta si o continuare a proiectelor mele”.
Se stie insa ca Nicolae Barbu este o voce care deranjeaza in PSD, asadar sansele ca domnia sa sa fie trecut pe listele social democratilor pentru alegerile parlamentare sunt extrem de reduse. Chestiune pe care o stie foarte bine si (inca) presedintele organizatiei municipale Giurgiu…
Voi candida ca parlamentar din partea partidului care va castiga Primaria municipiului Giurgiu.
Daca domnul Badalau il va sustine pe domnul Gigi Oprisan, vom avea un primar de municipiu al PSD si un parlamentar al PSD.
Daca domnul Badalau va merge pe o alta alternativa – tocmai a facut o declaratie cum ca ar face sondaje – o chestiune perimata, rasuflata, fumata – daca va sustine pe altcineva, atunci voi sustine acel primar de la partidul care va sustine persoana care consider ca are sanse sa duca mai departe proiectele municipiului.
Chiar daca poate veni de la un partid mic, nu-i nicio problema. La locale se voteaza omul, nu partidul si eu sustin o echipa, o echipa asa cum am facut in 2012, cand erau conditii mult mai grele decat acum”.
Ion Diaconescu

Despre autor

-