Cine a cerut (re)venirea lui Beianu in fruntea ADI-urilor?

beianu declaratie demisieControversata demisie a lui Dumitru Beianu din cele doua ADI-uri “problema” a starnit discutii si declaratii ample si mai ales acuzatoare de o parte si de alta. Ramane totusi o enigma: cine i-a solicitat lui Beianu revenirea asupra demisiei? Vasile Mustatea a precizat intr-o conferinta de presa ca el nu stia nimic despre acest lucru – era in concediu de odihna… Recent, Dumitru Beianu a fost rugat in cadrul unei conferinte de presa sa faca precizari in legatura cu acest subiect mai mult decat bizar.

“Aceasta revenire la demisie mi-a fost solicitata.

Nu spun ca m-a rugat Vasile Mustatea, spun ca s-a discutat, inclusiv cu colegi din executiv, carora Vasile Mustatea le-a transmis aceasta solicitare – sa ma roage sa revin. Dar n-am nicio nevoie sa-i bag si pe respectivii in malaxorul reprosurilor domnului Mustatea si ramane cumva aceasta problema cu un semn al intrebarii. Norocul meu ca e o optiune personala si e o problema de incredere. Cine are incredere ca eu am cele mai bune intentii pentru acest proiect si pentru tot ce se propune in continuare o sa aiba si in continuare. Cine oricum n-a avut si s-a lasat convins de asemenea informatii si declaratii care n-au nicio legatura cu realitatea, reprezinta o pierdere pentru mine”, a precizat Beianu.

Nu comentam declaratia lui Dumitru Beianu – nu de teama unei potentiale actionari in instanta – ci pentru ca este irelevanta, atata timp cat numele celor cu care s-a consultat inainte de decizia revenirii sunt trecute sub tacere si atata timp cat declaratiile celor doi “impricinati” (Mustatea si Beianu) sunt complet diferite.

5 comentarii

 1. Bubuie Giurgiu de intelepti! Din toate partile.
  Nici nu ma mai obosesc sa scriu mai mult.
  Intelegeti voi.
  Iar intre timp noi ceilalti suntem ocupati cu munca.
  Pacat!

 2. Desi , in principiu , functia de reprezentant al CJ in ADI-uri si de Presedinte al acestor ADI-uri sunt ambele remunerate D-nul Beianu a alergat pentru toate cele 3 ADI-uri nu numai neprimind nici un leu ba chiar venind si cu benzina de acasa.
  Stiu ca e greu de crezut dar asta e realitatea.
  Insa e mai „romaneste ” sa-l barfim decat sa-l sustinem. Ca-n Balcani

 3. Domnul Gavrila a avut aceasta idee pe care a comunicat-o CJEX-ului de fata fiind si Domnul Mustatea. Rationamentul era deblocarea proiectelor si depasirea impasului creeat prin neprezentarea consilierilor judeteni PSD+ALDE la sedinta.
  Toti membrii au crezut ca e o idee buna si au fost de acord. Mustatea nu a avut nimic impotriva. S-a sucit insa cateva zile mai tarziu cand „a dat-o la pace” cu Dnul Badalau si in schimbul celor trei ADI-uri i s-a promis ceva ce oricum n-o sa vada niciodata….hahaha

 4. Cred ca Beianu si-a dat seama ca a scapat osul din gura si a inceput sa alerge dupa el, prea tarziu pentru el. Si, joaca asta jenanta, de-a demisia…

  1. Desi , in principiu , functia de reprezentant al CJ in ADI-uri si de Presedinte al acestor ADI-uri sunt ambele remunerate D-nul Beianu a alergat pentru toate cele 3 ADI-uri nu numai neprimind nici un leu ba chiar venind si cu benzina de acasa.
   Stiu ca e greu de crezut dar asta e realitatea.
   Insa e mai „romaneste ” sa-l barfim decat sa-l sustinem. Ca-n Balcani

Comentariile sunt inchise