Dă ce e bun feisbucu’? Să dea cu sare și nisip…

Rețelele de socializare au ajuns aglomerate pana peste poate – cea mai mare inghesuială de analfabeți functional per bit.
Incepand de la citatele pseudofolosofice in care se regăsește o frustrare a individului feisbucist, pană la cereri in căsătorie și injuraturi (cam acelasi lucru), fac tot mai greu de accesat platforma lui Zuckerberg.
Si cum romanul e policalificat și stie să-și repare singur chiuveta și aragazul, pană la fotbal și politică n-a trebuit decat puțină Antena 3 și Realitatea ca să invețe cum e cu guvernul și administratia publică. Si dă-i și injură, și dă-i si amenință, și dă-i si luptă…
Pe feisbuc se dau jos guverne, pe aceeași rețea se fac proteste și “laivuri”, se fac demonstrații de cum să se facă deszăpeziri… Că “așa-i afară, am văzut noi cand spălam veselă in restaurante de la periferia Madridului și spălam nonagenari la cur in provinciile Italiei”.
“Vrem o țară ca afară!”, ăstai leit-motivul bizonilor feisbucisti…
Dacă știți cum se scrie “fiți”, vă vand un pont: Fiți voi ca afară! Si după aia puteți buchisi inepțiile de pe conturile pe care vi le-au făcut flăcăii deștepți in IT.
Si mai am o nelămurire, poate știți răspunsul la urmatoarea cimilitură (e ca o ghicitoare, dar are și elemente de aritmetică primară): dacă angajatorul nu vă dă salariul trei luni, alocația copiilor se duce pe mancarea zilnică, ce dracu’ faceți cand vin ăia de la apă, curent, Internet, plus somația de la bancă?
Presupun că dați cu nisip și sare, nu? Pe care le-ati procurat din timp cu bani de imprumut de la vecinul care știa că sunteți faliți?
Mar C. Zucăr Berg
N.A. Desi nu nu va sfatuiesc, acest material poate fi considerat un pamflet. Pe raspunderea voastra…

Un comentariu

  1. Alo, admin, mai stii cine a dansat primul pe melodia celor de la Vunk? Pesedeul, in campania 2012. Nu mai tii minte, ca atunci pazeai usa PD-ului. Asa ca nu mai vorbi de bizonii feisbucisti, ca voi, astia din presa locala, ati trecut demult din faza de bizon in faza de vaca nebuna.

Comentariile sunt inchise