Din ciclul, „A’nceput din PSD sa plece/Cate-un demnitar din zece…” – Deputatul Alexandru Andrei “s-a rupt” de PSD

Nu mai exista leac pentru PSD. Se pare ca de dragul oportunistilor de care este inconjurat, Liviu Dragnea sacrifica partidul. Nu este saptamana in care PSD-ul sa nu fie parasit de cel putin un parlamentar. In ce-i priveste pe primari, multi dintre acestia “sunt cu sufletul” plecati demult din PSD. Singura legatura a acestora din urma cu partidul este PNDL-ul si legea care nu le permite sa migreze.
Incet dar sigur, PSD se indreapta spre dezastrul total. Orbiti de putere, sefii PSD numesc acest exod – tradare si nu vad, dincolo de aparente, dimensiunea dezastrului.
Astazi, inca un deputat s-a saturat de atmosfera din PSD si a parasit barca social-democrata, devenind deputat neafiliat. Este vorba despre deputatul Alexandru Andrei, care si-a anuntat plecarea printr-o postare pe contul sau de facebook.
“Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat.
Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.
O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…
În aceste condiții, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni.”

Un comentariu

 1. De ce nu are Județul Giurgiu nici acum subprefect?

  O păsărică cu ochi albaștri mi-a șoptit că, zilele trecute, în plină ședință de guvern cu miză destul de mare (se vota bugetul!) pe ordinea de zi a executivului se afla și o propunere pentru funcția de Subprefect al Județului Giurgiu.
  Numai că surpriză: numele nu era cel al fostului milițian de la circulație, Gogu Moțan așa cum vă așteptați, ci cel al lui… Fabian Tîrcă!
  Trist, stiu!
  Mai ales că Moțan a renunțat săracul la funcția de director la Paza Publică SA cu un salariu frumușel, bașca la fotoliul de consilier județean, pentru a deveni funcționar public la Primăria Bulbucata. Numai când mă gândesc cât a învățat ca să intre în rândul funcționarilor publici, și-mi dau lacrimile.
  Dar să revenim la Guvern.
  La auzul numelui lui Fabian Tîrcă ”ochii albaștrii” spun că ochii lui Bădălău s-au făcut roșii ca partidul și, mai mult, a amenințat de față cu toți miniștrii din Guvern, că nu rămâne la ședință dacă se votează această propunere. Cum hotărârile Guvernului se iau cu unanimitate, evident că Dăncilă a scos de pe ordinea de zi proiectul cu numirea lui Tîrcă, mai ales că miza aprobării bugetului era mult mai importantă.
  Iată cum și cu numirea fostului milițian Gogu Moțan în funcția de subprefect Daddy Vitamină reușește să-l țină în frâu pe Bădălău!
  Frumos, dacă n-ar fi trist!

Comentariile sunt inchise