Publicat : joi, oct. 6th, 2016

Liberalul Floricel s-a intors in PSD

floricel-si-badalauAnunt socant facut astazi in conferinta de presa de liderul social democratilor giurgiuveni – senatorul Niculae Badalau: “In urma discutiilor pe care le-am avut cu deputatul Nicolae Florian acesta a revenit astazi in PSD si a semnat adeziunea la noi in partid. Asadar este membru in PSD si va ajuta la campania electorala pentru alegerile parlamentare”…
Badalau a mai declarat ca Floricel este un om valoros si va avea, cu siguranta, o functie importanta in administratia judeteana.
Despre “ratacirea” lui Nicolae Florian pentru o perioada de aproape un an pe la PNL, Niculae Badalau a vorbit scurt, gasindu-i circumstante atenuante lui Floricel:
“A avut un vis, acela de a candida pentru Primarie, vis pe care l-a urmat… A candidat, insa in timpul campaniei electorale nu a spus nimic urat despre partid sau colegii de la PSD. Floricel nu va candida la alegerile parlamentare din acest an, nu doreste acest lucru”, a precizat Niculae Badalau.

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Ce încredere să avem noi giurgiuvenii în Bădălău şi să-l mai alegem senator, dacă nu-i constant nici în ce zice, nici în ce face? Mai deunăzi, zicea că nu-l mai primeşte pe Floricel în PSD, că e un traseist, că l-a părăsit pentru PNL. Câţi bani a primit Bădălău de la Floricel ca să-i dea o funcţie, deoarece în cercurile apropiate lui cere bani pentru funcţii!!! Floricica e un PENAL, ca şi Bădălău, care a fost chemat pe la DNA şi dacă va ieşi senator, nu se ştie pentru cât timp îl va avea Giurgiul senator, deoarece a făcut multe învârteli, matrapazlâcuri. E un ţăran parvenit!!! Floricica nu e NICIUN CÂŞTIG pentru PSD, ci doar un balast avid de funcţii şi bani, care cât a fost deputat i-a cam obligat pe giurgiuveni să-i cumpere camerele de filmat. NU A FĂCUT NIMIC BUN pentru giurgiuveni. Peste tot în Giurgiu vezi serviciile de securitate ale lui Floricel, unele pe bani publici, din taxele şi impozitele giurgiuvenilor.

 2. Ghe.Anton spune:

  Vai mama noastră cu acești politicieni de carton.Când am văzut știrea mi-a lăsat un gust amar.Pe acest om nu.l interesează decât bunăstarea lui si atat.Votul meu sa schimbat radical,fata de Psd-Pnl.Pleacă ai noștri,vin ai noștri noi rămânem tot ca prosti.

 3. liberal get-buget spune:

  Păi, în condițiile astea, trebuie să-si ia și „bagajele” care l-au însoțit.
  Altfel, vom rămâne cu o convingere: totul a fost o stratagema, prin care PSD și-a mai plantat câțiva oameni în Consiliul local. Și chiar în cel județean…

 4. ioana popescu spune:

  Personal cred ca pe lista finala va fi pe locul doi la deputati si va fi ales .Giurgiuvenilor le plac victimile…va fi ca o compensare pt. locale