Publicat : mie, sept. 12th, 2018

Maine, 13 septembrie, senatorul Niculae Badalau… a fost ales presedintele PSD Giurgiu

În unanimitate! Cu aplauze prelungi si urale la scena deschisa!
Desi de la PSD central s-a transmis catre toate organizatiile judetene in care trebuie sa se faca alegeri pentru inlocuirea presedintilor interimari, ghidul in care sunt precizati pasii care trebuie urmati, in Giurgiu totul merge pe repede inainte.
Maine, joi, 13 septembrie va avea loc conferinta judeteana in care “a fost ales” in functia de presedinte al organizatiei judetene, senatorul Niculae Badalau.
Lucrurile au fost batute in cuie in cadrul unei sedinte (cu strigaturi) a Comitetului Executiv Judetean, desfasurata luni, 10 septembrie, in care s-a stabilit ziua, ora, candidatul, numarul de voturi si castigatorul…
The winner is… Niculaeeeee Baaaadaaaalaaaaau!!!!
Surse autorizate ne-au informat ca, pentru a da greutate si legitimitate alegerilor, la conferinta judeteana de maine au participat vicepremierul Paul Stănescu, Mihai Tudose şi Marcel Ciolacu.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. […] iar 10 si-au anulat buletinele. „Iegzact“ asa cum am… prezis miercuri in articolul http://opiniagiurgiu.ro/politica/stirea-zilei/maine-13-septembrie-senatorul-niculae-badalau-a-fost-a…. In unanimitate si cu aplauze. Primar din judetul Giurgiu: „Ce sa facem bre, mergem inainte. La […]

  2. Dinu spune:

    Bădălău CANCERUL JUDEȚULUI

  3. dide spune:

    Cum nu este pe placul vostru, deveniti agresivi. Mai ieri aplaudati, astazi dati cu tunu’. Nu mai faceti pe corectii, nu e cazul. Nu e cazul!